Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

JEE-O Golden Suite #OpPapendal

Sport en design vinden elkaar

In 2021 hebben wij een bijzondere kamer mogen openen; de JEE-O Golden Suite. Een initiatief vanuit JEE-O en Papendal om gouden prestaties van sporters te vieren. En hoe! Deze Golden Suite heeft alles voor onze sporters en gasten die totale ontspanning zoeken in een inspirerende topsport omgeving. En iedereen is bij ons een winnaar. Of je nu een sportprestatie hebt geleverd of je diploma hebt behaald. Iedereen kan winnen.

Wat deze Golden Suite zo bijzonder maakt is de link van design naar sport. Het is een totaalbeleving van luxe, rust en inspiratie. Goud staat voor het hoogst haalbare, the best of the best. De beleving in de JEE-O Golden Suite sluit daar naadloos op aan. Aan álles is gedacht en het gevoel van luxe is tot in de kleinste details doorgevoerd; van prachtig bedlinnen en zachte kussens tot een knisperend haardvuur en goed gevulde minibar. De suite is natuurlijk voorzien van de luxe JEE-O designelementen zoals het vrijstaande bad, de luxe douches, waskommen en kranen. Van hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen, uitgevoerd in een matgouden finish.

Niet zomaar een overnachting.

De entourage kent subtiele verwijzingen naar topsport en de Olympische Spelen in het bijzonder. Die zie je terug in de verlichting en in een unieke wanddecoratie bestaande uit medailles van diverse goudkleuren. Hier hangen, symbolisch, alle goudenmedaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokyo. Maar het meest bijzondere is toch wel het Artwork van Pablo Lücker, speciaal gecreëerd voor, en gemaakt ín de JEE-O Golden Suite.

Deze prachtige Suite is een mooie toevoeging voor ons en onze gasten. Want naast de vele sportactiviteiten, grote (zakelijke) bijeenkomsten en events zijn wij ook voor individuele hotelgasten een fantastische accommodatie om te verblijven. In een bosrijke omgeving, op zeer korte afstand van het centrum van Arnhem en met voldoende mogelijkheid tot cultuursnuiven in de regio. Een onontdekte parel op de Veluwe. Wij zijn van mening dat iedereen een winnaar is. Dus boek deze ware belevenis en gun jezelf of iemand anders een gouden verblijf.

Meer informatie over de JEE-O Golden Suite