Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Experts

Deskundige, prestatie ondersteunende specialistische begeleiding is één van de pijlers voor hoogwaardige topsport- en opleidingsprogramma’s. In vijf expertgebieden worden experts inzet in de topsport- en opleidingsprogramma’s: medisch, strength & conditioning, sport science, voeding en prestatiegedrag.

Voor programma’s die gefaciliteerd worden via TeamNL centrum Papendal wordt, in nauwe samenwerking met het TeamNL High Performance Team, de inzet van Experts van de expertgebieden medisch, strength & conditioning en sport science ingeregeld door het TeamNL centrum. Deze Experts zijn in de meeste gevallen in dienst van of worden ingehuurd door het TeamNL centrum. Dit heeft als voordeel dat Experts makkelijk met elkaar kunnen sparren en van elkaar kunnen leren, dat ze elkaar kunnen vervangen bij afwezigheid en relatief makkelijk voor meerdere programma’s kunnen werken.

Inzet van Experts Prestatiegedrag en Voedingsexperts in topsportprogramma’s wordt bepaald door de Hoofdexperts van NOC*NSF van deze expertisegebieden.

Voor opleidingsprogramma’s levert het TeamNL centrum Papendal een aantal basisvoorzieningen. Dat gaat om een Studie-intermediair, een Voedingsexperts en een Lifeskillcoach.

Hieronder is per expertgebied uitgewerkt wat de expertbegeleiding inhoudt.

Uitgelicht

Medisch

Uitgelicht

Onderwijs

Uitgelicht

Prestatiegedrag

Uitgelicht

Sport Science

Uitgelicht

Strength & Conditioning

Uitgelicht

Vertrouwenspersoon

Uitgelicht

Voeding