Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Skybox

Ontdek deze bijzondere vergaderlocatie

Steeds meer is er vraag naar bijzondere locaties. Locaties waar er niet twaalf van in een dozijn zijn. De reden is heel simpel, je wilt geïnspireerd worden door de omgeving om tijdens de bijeenkomst ‘out of the box’ te kunnen denken en niet te blijven hangen in dezelfde sfeer. Juist daarom kiezen bedrijven ervoor om weg te gaan van hun vertrouwde werk omgeving. Maar het moet je natuurlijk wel iets opleveren. Vergaderen tussen 4 stenen muren is niet echt inspirerend te noemen. Zeker weten dat dan de aandacht ver te zoeken is en jouw mede-deelnemers er al gauw klaar mee zijn. En dus… bijzondere locaties. Daar waar je verwondert rondloopt en het niet lang duurt voordat de creativiteit naar voren komt.

Prijzen en informatie

Zo’n bijzondere locatie vinden we ook in de Skybox #OpPapendal die in november 2018 is geopend. En waarom is deze nou zo bijzonder? Er zijn meerdere redenen. Zo ligt de Skybox aan de welbekende blauwe atletiekbaan die vaak tijdens sportitems op het nieuws te zien is. Wereldkampioene Dafne Schippers traint hier als ze in Nederland is en de meest positieve BN’er Churandy Martina is hier ook helemaal thuis. Business meets Sports geldt hier meer dan waar dan ook. Maar ook bevindt de Skybox zich temidden van de Veluwse bossen. Helemaal in het groen. Inhaleer zuurstof terwijl je tijdens de ‘breaks’ op het balkon naar de atletiekbaan tuurt. De groene, weidse omgeving zorgt voor een heldere en frisse blik op jouw te bereiken doelen. Maak een (lunch) wandeling door de beboste paden van het terrein. Dat is waar je energie van krijgt en dat is precies ook de reden dat je kiest voor een (bijzondere!) locatie buiten de deur. Inspirerend, verhelderend, energiek en vooral succesvol. Een goede mix van ingrediënten om te kunnen winnen. Vind je niet?

Boek de Skybox nu voor het speciale actietarief van slechts € 499,- per dagdeel. Catering is niet inbegrepen. Wij maken graag een voorstel op maat.

Praktische info:

  • 73m2 vloeroppervlak
  • 13 x 5.65m
  • boardopstelling 24 personen
  • borrelopstelling 50 personen

Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen

 

Bijbehorende tags

Skybox Locatie Vergaderen
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen