Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sporters en clubs

Maak gebruik van onze topfaciliteiten

Maak gebruik van onze topfaciliteiten

Papendal is een topsporttrainingscentrum. Waar bijna 400 topsporters dagelijks trainen, wonen en studeren. Met prachtige faciliteiten. Maar ook jij kunt gebruik maken van deze faciliteiten. En de #OpPapendal aanwezige kennis. Tijdens de sportweekenden die we organiseren bijvoorbeeld. Of wanneer je met je club voor een trainingskamp naar Papendal komt.

Bereid je optimaal voor tijdens een trainingskamp

Om je goed voor te kunnen bereiden op een nieuw seizoen of op een competitie biedt een trainingskamp een goede uitkomst. Alles voor je trainingskamp is #OpPapendal aanwezig. Van de juiste sportvoeding tot herstelfaciliteiten. Van hotelkamers tot vergaderzalen voor teambesprekingen. Het belangrijkste voor jou is dat we de beste sportfaciliteiten hebben. Van atletiekbaan tot voetbalvelden en van krachttrainingsruimte tot sporthal.

Voetbalveld op Papendal
Voedingsworkshops en advies met Erik te Velthuis in het Topsportrestaurant op Papendal

Benut de aanwezige kennis en faciliteiten

Het unieke van Papendal is de enorme hoeveelheid aanwezige kennis en faciliteiten. Zonde om er geen gebruik van te maken! Voor de topsporters #OpPapendal zijn voorzieningen optimaal ingericht. En hier zijn talloze experts bij betrokken. Die mogelijk ook iets voor jou kunnen betekenen. Op het gebied van testen en meten bijvoorbeeld. Of misschien heb je interesse in teambuildingsactiviteiten of alternatieve trainingen zoals een clinics boksen? Daarnaast zijn er diverse topsporters, coaches en experts aan Papendal verbonden. Die graag hun verhaal met jullie delen. Boek een sportspreker tijdens jouw trainingskamp #OpPapendal en inspireer je team!

De klimaatkamer voor sporters en clubs op Papendal
Testen en meten op Papendal

Ga aan de slag onder professionele begeleiding

Ga onder begeleiding van (oud) topsporters aan de slag met jouw sport tijdens onze sportweekenden #OpPapendal. Ieder jaar organiseren we diverse weekenden zodat jij gebruik kunt maken van de moderne trainingsfaciliteiten waar ook de topsporters van TeamNL dagelijks gebruik van maken. Kennisoverdracht van de topsport naar de breedtesport staat centraal. Bekijk welke sportweekenden bij jou passen.

Bijbehorende tags

Sport