Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Teambuilding

Alle neuzen dezelfde kant op

In teams heb je te maken met diverse persoonlijkheden en karakters. Het is vaak een uitdaging om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Om net de puntjes op de i te krijgen, in aanloop naar een belangrijk toernooi. Of om elkaar te begrijpen, te accepteren. Leren waarom de één anders reageert op een bepaalde situatie, of iets anders nodig heeft om het beste uit zichzelf te kunnen halen dan een ander.

Teambuilding

Het doel van teambuilding is om het functioneren van een groep te verbeteren. Elkaar beter leren kennen, in een andere setting dan je gewend bent. Ervoor zorgen dat je één team wordt, een hecht team dat elkaar steunt en hetzelfde doel nastreeft. Hierbij is het belangrijk dat ieder teamlid zich bewust is van zichzelf en de ander. Jezelf accepteren, de ander accepteren en ook de verschillen tussen jullie accepteren. Alleen dan kun je echt contact maken. Respect krijgen voor elkaar en vertrouwen opbouwen. Zodat je als team het beste eruit kunt halen. Je doel kunt behalen.

Teambuildingsactiviteiten

#OpPapendal zijn er tal van mogelijkheden om met je team aan de slag te gaan. Van ontspannen samen bezig zijn tot het creëren van nieuwe situaties om elkaar weer eens objectief te bekijken. Tijdens een clinic rolstoelbasketbal of de Team Challenge bijvoorbeeld. Of speel de interactieve game Goudkoorts. Ga met je team de strijd aan tegen het andere team tijdens Expeditie Robinson Quest. Wat voor doel je ook hebt, we bieden uiteenlopende activiteiten aan om met dit doel aan de slag te gaan. Neem eens een kijkje bij onze clinics voor een compleet overzicht.

Ook topsporters en topcoaches kunnen jouw team inspireren. Ga bijvoorbeeld in gesprek met hockeycoach Max Caldas of chef de mission Maurits Hendriks. Zij weten alles van teambuilding! Bekijk onze sportsprekers en wie weet ontmoet jij binnenkort één van deze helden.

Ga jij met je team aan de slag? We begroeten jullie graag #OpPapendal!

Caroline van Kooten

Senior Account Manager Reserveringen

Lisanne van Dijk

Senior Account Manager Reserveringen

Ivo van Ruiten

Senior Account Manager Reserveringen

Lara van Wilsem

Account Manager Reserveringen

Anne Fleur de Bos

Account Manager Reserveringen

Bijbehorende tags

Sport Teambuilding Trainingskamp