Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Trainings­kampen

Een trainingskamp met jouw team #OpPapendal

Om je goed voor te kunnen bereiden op een nieuw seizoen of op een competitie biedt een trainingskamp een goede uitkomst. Samen met je team kun je in opperste concentratie bezig zijn met jouw sport. Belangrijk is dat je je nergens druk om hoeft te maken. Wij zijn er voor jou en jouw team. Met name vanwege de optimale faciliteiten en de unieke topsportcultuur kiezen topsporters voor onze locatie. En ze streven allemaal hetzelfde doel na. Ze willen de beste worden. De top bereiken. En dat inspireert.

Alles voor je trainingskamp is bij ons aanwezig. Van de juiste topsportvoeding tot herstelfaciliteiten. Natuurlijk is een goede nachtrust gegarandeerd en kun je gebruikmaken van onze vergaderzalen voor teambesprekingen. Voor de afwisseling bieden we ook alternatieve trainingen of teambuildingsactiviteiten, zoals een clinic boksen of een team challenge. En er is een Sport Medisch Centrum aanwezig op het terrein voor de juiste medische begeleiding. Maar het belangrijkste voor jou is dat we de beste sportfaciliteiten hebben. Van atletiekbaan tot voetbalvelden en van krachttrainingsruimte tot sporthal.

Uiteenlopende sporten zoals voetbal, hockey, judo, wielrennen en tennis etc. kunnen bij ons terecht. Nationale en Internationale teams als RKC Waalwijk, De Graafschap, het ‘gouden’ dames hockeyteam, FC Barcelona en Tottenham Hotspur gingen je al voor.

Trainingskampen op Papendal
Trainingskampen op Papendal

Trainingskamp arrangement

1x overnachting in een  standaard kamer
1x uitgebreid sportontbijt
1x sportlunch
1x sportmaaltijd
onbeperkt gebruik van het fitnesscentrum en wellness met sauna
Gratis WiFi

Vanaf € 81,50 per persoon.
Prijs is exclusief € 2,- p.p.p.n. toeristenbelasting.

Natuurlijk kunnen we voor jouw trainingskamp een voorstel op maat maken. Kom met jouw team naar Papendal en profiteer van optimale faciliteiten en een unieke topsportcultuur.

Contactformulier trainingskampen
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Afdeling Reserveringen

Hotel Papendal