Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Benut de kennis

Maak gebruik van de aanwezige kennis en faciliteiten

Het unieke van Papendal is dat er een enorme hoeveelheid kennis en faciliteiten beschikbaar is. Zonde om hier geen gebruik van te maken! Voor de topsporters #OpPapendal zijn voorzieningen optimaal ingericht. En hier zijn talloze experts bij betrokken. Die mogelijk ook iets voor jou kunnen betekenen.

Testen en meten

Of je nu atleet of wielrenner bent, sommige testen zijn voor uiteenlopende sporters zinvol. Voor sporters van ieder niveau. Een VO2 max test bijvoorbeeld wanneer je in voorbereiding bent op een triathlon, of het meten van lichaamssamenstelling. En natuurlijk zijn er ook sport specifieke testen die onze bewegingswetenschappers uitvoeren. Bij onze topsporters voornamelijk. Het meten van spronghoogte bij volleyballers. Of wendbaarheid. Sommige testen kunnen ook voor jouw team interessant zijn. Misschien ben je wielrenner en geïnteresseerd in de Wingate test?

Grijp je kans en maak gebruik van de kennis op het gebied van testen en meten.

Activiteiten

Soms ben je op zoek naar alternatieve trainingen. Of naar een teambuildingsactiviteit. Om het functioneren van het team te verbeteren. Om elkaar op een andere manier te leren kennen.

Door het ruime aanbod aan clinics en teambuildingsactiviteiten #OpPapendal kunnen wij jouw team precies datgene bieden wat nodig is. Een clinic boksen of core stability bijvoorbeeld. Een Team Challenge. Een Interactieve Game, een Building Battle of een andere teambuildingsactiviteit.

Dit kan jullie dag of trainingskamp #OpPapendal onvergetelijk maken.

Sportsprekers

Wie kan jouw team nou meer inspireren dan een held uit de sport? Rolstoelbasketbalcoach Gertjan van der Linden bijvoorbeeld of winnares van Olympisch brons BMX’er Laura Smulders. Er zijn diverse inspirerende sportsprekers aan Papendal verbonden. En zij kunnen hun verhaal vertellen. Hun kennis met jullie delen, om je net dat beetje extra te geven.

Wil je meer weten over sportvoeding? Zorg dan dat je in gesprek gaat met de chefkok van het Topsportrestaurant Erik te Velthuis. Of ga samen aan de slag en boek een workshop. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk eens onze sportspreker pagina en wie weet ontmoet jij binnenkort één van deze helden!