Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sport­accommodaties

Top sport­faciliteiten voor trainingen, events en trainings­kampen

Je bent op zoek naar de perfecte locatie. Met de ultieme sportfaciliteiten voor jouw sport. Van reguliere avondtrainingen van de selectie tot een evenement voor jouw club, of een trainingskamp. Er zijn diverse mogelijkheden op het terrein.  In tien jaar tijd heeft ons sportcentrum een ware metamorfose ondergaan. Zowel de indoor- als outdoor accommodaties zijn optimaal. Maar vooral de sfeer die je proeft is uniek. Je kunt geen locatie in Nederland bedenken die je meer inspireert dan Papendal. Zeer geschikt voor jouw event of trainingskamp!

Van volleybal tot gewichtheffen

Onze indoor sportaccommodaties zijn geschikt voor iedere zaalsport. We beschikken over diverse sporthallen in de Multihal en Sporthal West. Voor sporten als badminton, tafeltennis, basketbal, volleybal, handbal en meer. Ook voor krachttraining kun je je hart ophalen #OpPapendal. Er zijn diverse krachttrainingsruimtes.

Sportaccommodaties Papendal
Sportaccommodaties Papendal
sporthal op Papendal

Trainen in de buitenlucht

Op zoek naar een locatie voor een trainingskamp met je voetbalteam? Ook dan is Papendal een goede keuze. We beschikken over drie voetbalvelden, waaronder één kunstgrasveld. Ook voor andere buitensporten zijn de mogelijkheden eindeloos. Met een BMX-baan, mountainbikeparcours met rock garden, atletiekbaan en tennisvelden is er voor ieder wat wils.

Ben je wielrenner of mountainbiker? Dan is het heerlijk trainen op de Posbank, slechts 20 km van Papendal. Een prachtige trainingsomgeving.

Daarnaast hebben we unieke mogelijkheden voor hockeytrainingskampen. Op slechts tien minuten van Papendal ligt een prachtig blauw hockeyveld bij de Arnhemse hockeyclub Upward. Wist je dat ook de hockeyheren van het Nederlands Team onder leiding van Max Caldas gebruik maken van dit veld wanneer ze bij ons trainen?

Mogen we jouw team binnenkort ontvangen voor een training, event of trainingskamp? We kijken ernaar uit! Neem contact met ons op voor beschikbaarheid, prijzen en mogelijkheden.

Henny Kroon

Servicepunt Sportcentrum Papendal

Sanne Vedder

Servicepunt Sportcentrum Papendal

Bijbehorende tags

Accommodatie Sport Trainingskamp