Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Testen en meten

Iets extra’s om het verschil te maken

Soms wil je iets extra’s. Wanneer je in voorbereiding bent op een belangrijk toernooi. Of tijdens je trainingskamp bijvoorbeeld. In sport kan het gaan om seconden. De kleinste dingen kunnen het verschil maken. In de topsport werken we daarom met embedded scientists. Zij zijn continu betrokken bij de fulltime trainingsprogramma’s en verschillende sporten om testen en metingen uit te voeren. En om onderzoek te doen. Om de prestaties en vooruitgang van de topsporters te monitoren. Sommige testen en metingen kunnen ook voor jouw interessant zijn. Tijdens je voorbereiding. Of als onderdeel van je trainingskamp #OpPapendal.

Wingate of VO2Max

Er zijn tal van testen die onze bewegingswetenschappers uitvoeren bij de topsportprogramma’s. Met balansplaten bijvoorbeeld, tijdpoortjes of de Optojump. Met high-speed camera’s of yard-sticks. Testen die wellicht voor jou ook interessant zijn.

Misschien wil je als wielrenner inzicht krijgen in je startkracht en acceleratievermogen. Dat kan met de Wingate test. Of ben je in voorbereiding op een triathlon of marathon, dan kun je een inspanningstest laten doen. Een VO2Max test. Zowel met de Wingate test als de VO2Max test kunnen we je #OpPapendal helpen. Maar we kunnen ook je lichaamssamenstelling meten, met behulp van een ISAK-meting. Dat kan allemaal in ons inspanningslab.

Innovatie Papendal
sprongtest volleybal papendal
Inspanningslab Papendal

Klimaatkamer

Ben je in voorbereiding op een toernooi dat in een warm land wordt gespeeld? Met hoge luchtvochtigheid bijvoorbeeld? Of op hoogte? Dan kan trainen in een klimaatkamer zinvol zijn. Hier zijn diverse soorten trainingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan pre-acclimatisatie, interval- en herhaalde sprinttraining op hoogte, hittetraining of revalidatie op hoogte.

Heb je een concrete vraag met betrekking tot testen, metingen of de klimaatkamer #OpPapendal? Wil je weten of onze bewegingswetenschappers iets voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Bijbehorende tags

Innovatie Sport Trainingskamp