Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Gelderland Good Food Kitchen

Om de bezoekers van sportevenementen te motiveren om dagelijks meer plantaardige ingrediënten te gebruiken werd de Gelderland Good Food Kitchen geboren. Een plek waar bezoekers op een laagdrempelige manier kennis maken met smaakvolle en makkelijke plantaardige gerechten die zichtbaar worden klaargemaakt door Topsport Chef-kok Erik te Velthuis.

Het verduurzamen van de wereld begint mede bij het versnellen van de eiwittransitie. Dit wil zeggen dat meer mensen, váker plantaardig zullen moeten gaan eten. Meer plantaardig eten is namelijk goed voor de gezondheid van de mens en haar leefomgeving. Toch is het knap lastig om simpel en smaakvol te eten met enkel plantaardige ingrediënten.

Gelderland Good Food Kitchen (GGFK)
Met ons verkoop- of uitgiftepunt laat Topsport Chef-kok Erik te Velthuis bezoekers kennismaken met plantaardig krachtvoer. Alle gerechten bevatten de bouwstoffen voor een fit lichaam. Dus kijk goed mee, laat je verrassen en zet met een gratis receptenkaart zelf ook een plantaardig gerecht op tafel!

De GGFK heeft op verschillende evenementen gestaan zoals bijvoorbeeld WK BMX in 2021 maar ook op het WK volleybal in 2022. In totaal zijn er 5500 gerechten geserveerd. Gemiddeld gezien geeft 67% van de mensen die een gerecht hebben geprobeerd aan thuis vaker plantaardig te willen eten.