Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Kamer informatie

De kamergrootte verschilt per kamer en per woonaccommodatie. De kamers variëren van 14 m2 tot 31 m2 (excl. badkamer). Bij toewijzing van je kamer ontvang je een plattegrond met afmetingen, wil je meer weten dan kun je altijd een bezichtiging inplannen. Meer hierover op de pagina ‘Aanvang wonen #OpPapendal‘.

Badkamer

De badkamer is door SCP voorzien van de basisfaciliteiten.

Verlichting

Elke kamer beschikt over verlichting/armaturen, deze zijn eigendom van SCP en dienen te blijven hangen.

Inventaris

De kamer wordt leeg opgeleverd. Behalve natuurlijk wanneer je met de vorige bewoner hebt afgesproken om meubels over te nemen, dit moet op voorhand gemeld zijn bij de afdeling Huisvesting.

Overnames

Het kan zijn dat je meubels overneemt van de vorige bewoner of van SCP. Deze eventuele overnames worden voor aanvang van de huurperiode, tijdens de bezichtiging of via de mail besproken met het team Huisvesting Papendal. Zo wordt afgestemd hoe dit verloopt en hoe je in contact komt met de huidige (of toekomstige) bewoner van de kamer.

Meubels van SCP zijn alleen nog in beperkte mate aanwezig in het Sporthotel. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om een kast, tafel of een M-line bed en matras. Het is niet toegestaan om inventaris, die eigendom is van SCP, zonder toestemming te verplaatsen naar een andere ruimte/kamer of weg te gooien.            

Radiator

In elke woonaccommodatie is de CV weersafhankelijk ingesteld. Zo zal in de zomer de verwarming niet aanslaan. De temperatuur op je kamer kun je wanneer het kouder wordt regelen met de knoppen op de radiator. Zet de verwarming alleen aan als je op je kamer bent, zo beperk je het verbruik en dit is beter voor het milieu.

Let op!

Het is niet toegestaan om te koken op de kamer. Daarnaast zijn apparaten die veel stroom verbruiken of brandgevaarlijk zijn niet toelaatbaar (bijvoorbeeld een airco, magnetron, tosti-ijzer). Dit leidt tot zeer onveilige situaties.

Een kleine koelkast, waterkoker of koffiezetapparaat is wel toegestaan (maar niet in de badkamer). Twijfel of iets wel of niet mag? Neem dan even contact op met de conciërge of huisvesting@papendal.nl.