Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Aanvang wonen #OpPapendal

Wil je #OpPapendal komen wonen? Dan dient de bond voor jou een verzoek in bij het TeamNL centrum / Huisvesting Papendal via huisvesting@papendal.nl. Wanneer wij een nieuwe aanvraag ontvangen, kijken we eerst of er plek is in de gewenste woonaccommodatie en vanaf de aangegeven datum. Het kan zijn dat we geen beschikbaarheid hebben in de aangevraagde woonaccommodatie, in dat geval kan er een kamer in een andere woonaccommodatie worden toegewezen. Het is vervolgens aan jou / de bond of je dit alternatief wil accepteren of niet. Kies je ervoor om de kamer niet te accepteren? Dan kom je op de wachtlijst te staan.

Zodra er een kamer voor jou beschikbaar is, ontvang je de benodigde informatie zoals de huurprijs en de afmetingen. Neem contact op met Team huisvesting als je evt. nog een bezichtiging wil inplannen. Tijdens de bezichtiging nemen we de staat van de kamer met jou door.

Wanneer je de kamer accepteert, maak je een afspraak via huisvesting@papendal.nl voor de oplevering van de kamer en de sleuteloverdracht.

Dit bestaat uit:
1. Team huisvesting stelt in jouw bijzijn een rapport op van de staat van kamer
2. Je tekent voor de staat van de kamer
3. Je tekent voor ontvangt van de kamersleutel
4. Je hebt de gedragsregels ondertekend
5. Ontvangst Papendal-pas en kamersleutel

Huurprijs

De kamerhuur verschilt per accommodatie en kamergrootte. De exacte huurprijs van jouw kamer hoor je bij de toewijzing van een kamer. Wij rekenen geen aparte servicekosten, deze zijn in de totale huurprijs meegenomen.

Betaling huur

Sportcentrum Papendal verhuurt de kamers aan de sportbonden, die op hun beurt de kamerhuur doorberekenen naar de sporters. Elke bond maakt hierover zelf afspraken met de sporters. De datum waarop de huur ingaat spreken we individueel met de bond en/of de sporter af. De huur kan ingaan op de 1e of 15e van de maand.