Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Internet en TV

Internet

Internet is in iedere woonaccommodatie aanwezig via een wifi verbinding. Het wachtwoord van het Papendal internet is Inet4you10a.

Houd er rekening mee dat het internet door veel bewoners gebruikt wordt. Wanneer iedereen met 3 of 4 devices (tv, telefoon, laptop, tablet etc.) gebruik maakt van de wifi, kan het internet traag worden. Probeer daarom het gebruik te beperken tot 2 devices.

TV

In het Sporthotel, op Klein Warnsborn en in de Villa’s is TV ontvangst in de gezamenlijke ruimtes geregeld door SCP (m.u.v. Papendallaan 50). Voor TV op je kamer dien je zelf een draadloos abonnement zoals Digitenne aan te schaffen of te streamen op je telefoon via een TV abonnement.

Om televisie te kunnen kijken op Papendallaan 50 hebben wij een schotelontvanger op het dak geplaatst. De aansluiting daarvan vind je op je kamer. Om daar gebruik van te maken dien je zelf nog een abonnement af te sluiten. Streamen op je telefoon via een TV abonnement of een draadloos abonnement zoals Digitenne aanschaffen kan ook. Echter verwachten wij dat Digitenne ontvangst in dit bosrijke gebied niet optimaal is.