Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Woonruimtes

Zo’n 200 topsporters wonen in één van de woonaccommodaties van Papendal:

  • Sporthotel (108 kamers voor talenten – 15 tot en met 18 jaar) 
  • Papendallaan 50 (20 kamers – vanaf 17 jaar) 
  • Villa 503 (5 kamers – vanaf 17 jaar) 
  • Villa 495 (9 kamers – vanaf 18 jaar) 
  • Klein Warnsborn (48 kamers – vanaf 18 jaar) 

Meer informatie over oppervlaktes van kamers, prijzen en regels vind je hier.

Logeés in onze woonaccommodaties zijn boven de 18 jaar incidenteel toegestaan, mits hiervoor toestemming is gegeven door het TeamNL centrum en altijd in overleg met de coach. Bewoners dienen, na toestemming van de coach, een mail te sturen naar huisvesting@papendal.nl.

Flexkamers
In het sporthotel faciliteren wij drie flexkamers. De flexkamers kunnen worden ingezet door de opleidingsprogramma’s op Papendal om sporters of potentiële instromers die meetrainen met de nationale jeugdselecties een slaapplek aan te bieden. Het logeren op de kamers van andere sporters is de afgelopen jaren toegenomen. Dit is echter incidenteel toegestaan. Wij hopen dat we jullie op deze manier tegemoet komen door een alternatief aan te bieden.

Iedere kamer is voorzien van twee bedden. De sporter brengt zelf zijn beddengoed en handdoeken mee. Kosten zijn €15,- (per 1 januari 2024 €20,-) per nacht per persoon. De facturatie zal via de maandelijkse verzamelfactuur van de bond lopen. Wij verzorgen de schoonmaak na het verblijf. De bond reserveert de kamer via huisvesting@papendal.nl. De sporter wordt op de hoogte gebracht van het meebrengen van eigen beddengoed en de geldende regels. Wij zorgen ervoor dat er toegang op de pas wordt gezet voor het tijdsbestek dat de sporter de kamer huurt.

De Sociaal Maatschappelijk Beheerder houdt toezicht op de accommodaties en is eerste aanspreekpunt voor de bewoners en spreekt sporters aan op ongewenst gedrag. Tijdens de nachten is er altijd een beveiliging aanwezig. De beveiliging rijdt diverse rondes op Papendal en gaat langs de woonaccommodaties. In geval van nood is hij binnen afzienbare tijd ter plaatse.

Iedere topsporter die structureel traint op Papendal dient onze gedragsregels te ondertekenen. Mochten sporters deze regels overtreden dan wordt de coach altijd betrokken bij het opleggen van de sancties. Daarnaast is er een toestemmingsformulier aan de gedragsregels toegevoegd. In dit formulier staat beschreven welke gegevens wij verwerken en waar de sporter terecht kan met vragen over privacy. Ook moet de sporter toestemming geven voor o.a. het gebruik van Smartabase.