Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Topsportrestaurant

In het Topsportrestaurant wordt functionele topsportvoeding dagvers bereid. Het innoveren en ontwerpen van nieuwe functionele voeding loopt als een rode draad door de organisatie. Ook wordt in het Topsportrestaurant voeding en wetenschap bij elkaar gebracht met praktische testen voor wetenschappelijk onderzoek op gebied van innovaties in voeding en apparatuur. Robbert Hulsteijn is manager (topsport) keukens Papendal. Hij is aanspreekpunt voor coaches als het gaat over voeding in het restaurant.

De openingstijden van het restaurant zijn:
Maandag t/m vrijdag: 06.30 – 21.00 uur
Zaterdag: 07.30 – 14.30 uur
Zondag: Op aanvraag
Op zaterdag na 14.30 uur en op zondag is het Topsportrestaurant alleen op aanvraag open. Aanvragen kunnen worden verstuurd naar sportcentrum@papendal.nl 

De openingstijden van het Topsportrestaurant worden aangepast naar de aanwezigheid van sporters. Het is daarom van belang om te laten weten als er sporters laat op de avond nog gebruik willen maken van het Topsportrestaurant. Dit kan via het Servicepunt.

Het gebruik van het restaurant is alleen mogelijk voor iedereen binnen TeamNL centrum Papendal programma’s en huurders op Papendal. Het gebruik van het restaurant door (internationale) sparringpartners dient vooraf besproken te worden waarbij maximaal 1 extra team per programma wordt toegelaten.

Aan Technisch Directeuren en Bondscoaches wordt door het TeamNL centrum gratis koffie en thee aangeboden (automatisch op de Papendal Pas). Dit is een service uitsluitend voor deze doelgroepen. Het is niet de bedoeling dat de koffie en thee uitgedeeld wordt aan anderen.