Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Woonaccommodaties

Sporthotel

Het Sporthotel op Papendal is met 111 kamers de grootste woonaccommodatie op het terrein. De kamers zijn beschikbaar voor sporters die deel uitmaken van een TeamNL centrum programma op Papendal en primair bedoeld voor sporters van 18 jaar of jonger. Oudere sporters kunnen doorstromen naar één van de andere woonaccommodaties die Papendal biedt. In het Sporthotel heeft iedere sporter een eigen kamer en badkamer, daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer op de eerste verdieping. Er is geen keuken aanwezig, wel een aanrecht met magnetron. Sporters die in het Sporthotel wonen kunnen voor alle maaltijden terecht in het Topsportrestaurant.

Papendallaan 50 (P50)

Woonaccommodatie P50 is #OpPapendal gelegen, tegenover de trainingsaccommodatie van Vitesse. Sporters die in P50 verblijven zijn minimaal 17 jaar en hebben allemaal een eigen kamer en delen de badkamer met een andere sporter. Ook in P50 is er geen keuken aanwezig, wel een aanrecht met magnetron. Sporters die in het Sporthotel wonen kunnen voor alle maaltijden terecht in het Topsportrestaurant.

Villa 503

Deze kleinschalige woonaccommodatie op Papendal bevindt zich naast het Van der Valk hotel, vlakbij de tennisbanen. In Villa 503 zijn vijf kamers voor topsporters vanaf 17 jaar, sanitair wordt gedeeld. Er is een woonkamer aanwezig en een keuken waar sporters zelf hun maaltijden kunnen bereiden.

Villa 495

In de Villa op Papendal, gelegen aan de linkerkant wanneer je de weg volgt richting Hotel Papendal, zijn negen kamers voor topsporters vanaf 18 jaar. Het sanitair wordt gedeeld en er is een keuken aanwezig waar sporters zelf hun maaltijden kunnen bereiden.

Klein Warnsborn

Dit is onze externe woonaccommodatie, gelegen op zo’n 4km van Papendal, aan de Amsterdamseweg. Op Klein Warnsborn zijn 48 kamers, verdeeld over drie panden. In pand A en B hebben sporters een eigen badkamer, in pand C wordt het sanitair gedeeld. In alle panden is een woonkamer en een keuken aanwezig waar sporters zelf hun maaltijden kunnen bereiden.