Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vergaderen

Vergaderen kan overal, maar nergens zo bijzonder als #OpPapendal

Neem geen genoegen met minder

Soms is vergaderen op een andere locatie dan je eigen bedrijf net even anders. Een andere omgeving, een andere sfeer maar vooral een andere energie! De aanwezigheid van topsport is voelbaar en zichtbaar. Bij ons werken mensen aan zichzelf, willen beter worden, een team vormen en kennis vergaren. Kreten als “winnen”, “presteren” en “gaan voor goud” gelden voor iedereen #OpPapendal. Jij neemt toch ook geen genoegen met minder?

Voor elke vergadering, training of opleiding is er een geschikte zaal beschikbaar. De groepsgrootte maakt niet uit. Voor ieder wat wils. Behoefte aan daglicht snappen we maar al te goed, maak je daar dus maar geen zorgen over. Standaard voorzieningen als een flipover en een whiteboard mogen ook niet ontbreken. De grotere vergaderzalen beschikken ook over een beamer, projectiescherm, geluidsinstallatie en dvd-speler. Ons koffieplein staat voor je klaar, met verse koffie, diverse theesoorten, water en wat gezonde versnaperingen.

Nieuwste vergaderlocatie #OpPapendal: Skybox!

Afgelopen november (2018) hebben wij onze nieuwste vergaderlocatie geopend: Skybox. Deze exclusieve vergaderruimte bevindt zich aan de atletiekbaan waar o.a. ook topatleten Dafne Schippers en Churandy Martina trainen.

De skybox is geschikt voor vergaderingen, (board)meetings, presentaties en trainingen en heeft een vaste boardopstelling voor 25 personen. Het is ook mogelijk om een borrel te organiseren voor ongeveer 50 personen. Met een flexibele inrichting kunnen de lage tafels ook worden verhoogd tot statafels en dus een gezellige borrelsetting. Daarnaast vind je hier een vaste bar en is sport uiteraard duidelijk aanwezig in de inrichting. Wil je meer weten? Vul je gegevens in op het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze vergaderarrangementen

Soms is vergaderen op een andere locatie dan je eigen bedrijf net even anders. Een andere omgeving, een andere sfeer maar vooral een andere energie! De aanwezigheid van topsport is voelbaar en zichtbaar. Heb jij specifieke wensen voor jouw bijeenkomst, neem dan contact met ons op. Wij maken dan een offerte voor je op maat.

Bekijk onze vergaderarrangementen >

 

Onze vergaderzalen

Wij beschikken over ruim 30 vergaderzalen. Onderstaand een aantal voorbeelden.
Download plattegrond van Hotel Papendal
Download hier het overzicht van onze zalencapaciteit

zaal papendal

Vergaderzaal tot 10 personen

Onze vergader-arrangementen

zaal papendal

Vergaderzalen 10-40 personen

Onze vergader-arrangementen

zaal papendal

Vergaderzalen 20-60 personen

Onze vergader-arrangementen

zalen papendal

Conferentiezalen 40-170 personen

Onze vergader-arrangementen

papendal athenezaal

Athenezaal tot aan 2500 personen

Onze vergader-arrangementen

papendal sydneyzaal

Sydneyzaal tot aan 1500 personen

Onze vergader-arrangementen

Ervaar wat onze topsporters ook ervaren
Om het gevoel wat onze topsporters elke dag ervaren ook te voelen hebben wij een selectie van sportsprekers samengesteld. Iedere sportspreker heeft zijn/haar eigen unieke band met Papendal en kan jouw vergadering een heel andere dynamiek geven, die precies past binnen jouw doelstelling. Een andere optie is om zelf met jouw groep sportief of creatief bezig te zijn tijdens een clinic (op maat). Laat maar eens zien met hoeveel kracht en overtuiging je iets kunt aanpakken. En het lukt. Die garantie geven wij jou.

Welke opstelling past bij jouw bijeenkomst?
Ben jij benieuwd welke opstelling past bij jouw type bijeenkomst? Bekijk dan hier de verschillende mogelijkheden. Ook hier geldt weer; mocht je iets anders voor ogen hebben, laat het gerust weten dan stemmen wij de zaal en de opstelling op jouw wensen af.

Vergaderen Papendal

Cabaret opstelling

Bekijk hier de opstelling

Vergaderen op Papendal

Theater opstelling

Bekijk hier de opstelling

Vergaderen op Papendal

Carré opstelling

Bekijk hier de opstelling

zaal papendal

U-opstelling

Bekijk hier de opstelling

Afdeling Reserveringen

Hotel Papendal

Aanvraagformulier - Vergaderen
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

HerfstkriebelsPapendal geeft je de ruimte!

De herfst is in aantocht en wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Geniet van een heerlijk weekendjeweg in eigen land of verblijf wat langer tijdens de herfstvakantie.

Bekijk onze arrangementen