Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Events

Laat je inspireren door de veelzijdigheid van Papendal

Wij halen alles uit de kast voor je!

Een evenement organiseren is nogal wat. Dat begrijpen we maar al te goed. Soms wil je het in eigen hand hebben en soms biedt een evenementenbureau ook een oplossing. Hier #OpPapendal kan alles. Te veel om op te noemen, maar denk bijvoorbeeld aan een sportdag, clinics, productpresentatie, bedrijfsfeest, festival of iets geheel in eigen thema. Ons ruim 71 hectare evenemententerrein biedt oneindig veel mogelijkheden om je evenement buiten in de Veluwse bossen te organiseren. Natuurlijk helemaal in te vullen naar eigen wens. Jouw evenement is belangrijk. Voor ons ook. Dat betekent dat we alles uit de kast zullen halen om jouw evenement in goede banen te laten verlopen. Wij werken, indien nodig, nauw samen met professionele leveranciers. En natuurlijk kun je een beroep op ons doen voor o.a. beveiliging, parkeerbegeleiding, catering, stroom- en watervoorziening, sanitair, tentverhuur en meer. Omdat (top)sporters het hele jaar door gebruik maken van onze faciliteiten, mag je niets anders dan het beste verwachten. Perfect onderhouden accommodaties, innovatief apparatuur en sportmaterialen die aan de allerhoogste eisen voldoen. Het zal jou en jouw gasten aan niets ontbreken.

Evenemententerrein Papendal in Arnhem
Evenementenzalen op Papendal voor beurzen of productpresentaties
Evenemententerrein op Papendal in Arnhem

Gaan voor goud. Met passie

Papendal, de thuisbasis van NOC*NSF, is al jaren een inspirerende omgeving voor (top)sporters die hun prestaties naar een nog hoger plan willen tillen. Wij snappen de drive naar presteren. Wij handelen ook met passie om hen, maar ook jou, te laten presteren. Wij gaan voor niets minder dan goud. Of het nu gaat om een clinic voor 10 personen of een evenement voor meer dan 10.000 personen, wij zorgen ervoor dat uw ideeën worden omgezet in een onvergetelijke ervaring.

De mogelijkheden in- en outdoor zijn eindeloos en een must om met eigen ogen te komen bekijken. Om de sfeer te proeven. En de energie te voelen.

Bekijk onze impressies om alvast een idee te krijgen bij wat wij voor je kunnen betekenen. Graag tot ziens #OpPapendal.

Esther Mentink

Account Manager Sales

Afdeling Reserveringen

Hotel Papendal

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Evenement