Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Congressen

Papendal; niet zomaar een congreslocatie

Kies voor kwaliteit, passie en garantie voor succes

Je bent op zoek naar een locatie voor jouw congres. Wat fijn dat je hier bij Hotel Papendal terecht bent gekomen. Vast niet zonder reden. Je bent wellicht geïnspireerd geraakt door onze bosrijke omgeving of gefascineerd door onze unieke connectie met (top)sport of is onze kracht in het organiseren van grote congressen niet onopgemerkt aan je voorbij gegaan. Op welke manier je hier terecht bent gekomen, maakt niet uit. Belangrijker is het vervolg. Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Samen kijken wij naar de doelstelling van het congres. Wat wil je bereiken en op welke manier? Wij kijken samen naar een geschikte opstelling in een van onze congreszalen en naar welke (audiovisuele) middelen je nodig hebt om je congres te laten slagen. En hoe je je dag culinair kunt invullen. Maar daarna gaan we op zoek naar dat unieke tintje. Hoe gaan we ervoor zorgen dat dit congres onvergetelijk wordt? Samen gaan we dat ontdekken. In een persoonlijk gesprek.

Congreszaal Athene Papendal

Twee unieke congreszalen voor uiteenlopende bijeenkomsten

Onze Sydneyzaal is geschikt voor o.a. beurzen, exposities en productpresentaties. Maar ook voor grote diners of bedrijfsfeesten omdat deze zaal is op te splitsen in diverse kleinere ruimtes. Onze Athenezaal en Foyers zijn zonder twijfel geschikt voor alle grote congressen en evenementen. Met een uitgelicht vast podium in de zaal, de imposante Athenebar en de mogelijkheid om de zaal in meerdere delen op te splitsen voor diverse doeleinden maakt dat je de zaal echt met eigen ogen gezien moet hebben. Zoveel wensen. Zoveel mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden naar meer informatie over deze zalen? Bekijk hier de verschillende zalen en opstellingen.

athenezaal papendal

Technische of organisatorische ondersteuning. Geen enkel probleem.
Natuurlijk mag je van ons verwachten dat deze zalen zijn uitgerust met de belangrijkste technische faciliteiten. Mocht dit niet voldoende zijn voor jouw congres, dan adviseren wij je graag waar mogelijk om dit uit te breiden.

Ervaar wat onze topsporters ook ervaren
Om het gevoel wat onze topsporters elke dag ervaren ook te voelen hebben wij een selectie van sportsprekers samengesteld. Iedere sportspreker heeft zijn/haar eigen unieke band met Papendal en kan jouw vergadering een heel andere dynamiek geven, die precies past binnen jouw doelstelling. Een andere optie is om zelf met jouw groep sportief of creatief bezig te zijn tijdens een clinic (op maat). Laat maar eens zien met hoeveel kracht en overtuiging je iets kunt aanpakken. En het lukt. Die garantie geven wij jou.

Afdeling Reserveringen

Hotel Papendal

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen