Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Hockeykamp

Een hockeykamp met jouw team #OpPapendal

“There is no glory in practice, but without practice there is no glory”. Om je goed voor te kunnen bereiden op een nieuw seizoen of op een competitie biedt een trainingskamp een goede uitkomst. En wij kunnen je daarbij helpen. Wij zijn er voor jou en jouw team. Belangrijk is dat jullie je tijdens het hockeykamp nergens druk om hoeven te maken. Wij nemen al je zorgen uit handen, zodat jij en je team in opperste concentratie jullie dribbels, backhands en tip-ins kunnen perfectioneren.

Van alles voorzien
Alles voor je hockeykamp is bij ons aanwezig. Van de juiste topsportvoeding tot herstel faciliteiten. Natuurlijk is een goede nachtrust gegarandeerd, onder andere door de heerlijke matrassen in het hotel. Voor een teambespreking kun je gebruik maken van onze vergaderzalen.  Voor de afwisseling bieden we ook alternatieve trainingen of teambuildingsactiviteiten, zoals een clinic boksen of een team challenge. En er is een Sport Medisch Centrum aanwezig op het terrein voor de juiste medische begeleiding. Maar het belangrijkste voor jou is dat we de beste sportfaciliteiten hebben. Van atletiekbaan tot voetbalvelden en van krachttrainingsruimte tot sporthal, we hebben het allemaal. Papendal is een unieke locatie waar een écht topsportklimaat heerst, alles op het terrein ademt topsport.

De top bereiken
Na je trainingskamp kun je misschien wel dribbelen als Croon, strafcorners nemen als Paumen en ben je zo wendbaar als Van As. Maar even alle gekheid op een stickie, verschillende teams als het ‘gouden’ dames hockeyteam en de Nederlandse hockeyheren gingen je voor.  Met name vanwege de optimale faciliteiten en de unieke topsportcultuur kiezen topsporters voor onze locatie. En ze streven allemaal hetzelfde doel na. Ze willen de beste worden. De top bereiken. En dat inspireert.

Trainingskampen op Papendal

Trainingskamp arrangement

1x overnachting in een  standaard kamer
1x uitgebreid sportontbijt
1x sportlunch
1x sportmaaltijd
onbeperkt gebruik van het fitnesscentrum en wellness met sauna
Gratis WiFi

Vanaf € 79,00 per persoon.
Prijs is exclusief € 1,- p.p.p.n. gemeentelijke heffingen.

Natuurlijk kunnen we voor jouw trainingskamp een voorstel op maat maken. Kom met jouw team naar Papendal en profiteer van optimale faciliteiten en een unieke topsportcultuur.

Contactformulier trainingskampen
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.