Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Oud-judoka Edith Bosch

Voormalig Olympiër - coach - ondernemer

Edith is een van de beste vrouwelijke judoka’s die Nederland heeft gekend. Met 3 Olympische medailles, een Wereldtitel en 4 Europese titels. Na de Olympische Spelen van Londen 2012 besloot zij te stoppen met topsport.

Sportspreker Edith Bosch #OpPapendal
Sportspreker Edith Bosch #OpPapendal
Sportspreker Edith Bosch #OpPapendal

In 2013 deed Edith mee aan en won zij Expeditie Robinson. In 2016 schreef Edith samen met Jasper Boks een boek waarin zij de lezer meeneemt achter de mens Edith en het gevecht met zichzelf. In 2017 kreeg Edith de eer om een TedX Talk te verzorgen en mensen te inspireren.  Zie hier deze TEDX TALK.

Sinds 2013 is Edith ondernemer – coach en opleider. Zij houdt zich dagelijks bezig met (team) coaching, het verzorgen van opleidingen en verandertrajecten. Dit doet zij met veel passie. Sinds kort heeft Edith samen met Martijn Smit een nieuw bedrijf opgericht.

Edith haar aanpak is gebaseerd op een heldere en soms ook uitdagende visie. Een paar uitgangspunten zijn;
1. De oorzaken van je persoonlijke worstelingen en problemen liggen nooit in de context. De oplossingen dus ook niet. Ze liggen beide altijd in jezelf.
2. We zijn 100% de creator van onze gedachten, gevoel en de keuzes die we daar uit voort laten komen.
3. De sleutel zit hem nooit in anders doen. De sleutel zit ‘m altijd in anders zijn.

Edith haar stijl? Die is helder, eerlijk, doortastend en doeltreffend. Het is Edith haar missie om mensen te laten ervaren en beleven dat ze veel meer kunnen en groter zijn dan ze zelf denken. Door dit te doen draagt zij bij aan een wereld die werkt voor iedereen.

Richting de Spelen van Parijs en tijdens de Olympische Spelen zal Edith het team van medewerkers van het TeamNL Huis inspireren, begeleiden in hun samenwerking en ontwikkeling. Vanuit haar ervaring als coach weet Edith hoe belangrijk het is om als team tot een topprestatie te komen en hoe je van een team een topteam maakt.

Aanvraagformulier sportsprekers
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.