Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Alles op één terrein

Clinics en activiteiten op loopafstand

Organiseer je een sportdag of activiteitenronde tijdens je congres, dan wil je alle activiteiten op loopafstand van elkaar. #OpPapendal bieden we jou die mogelijkheid. Want bij ons op het terrein zijn de beste faciliteiten binnen handbereik.

Stel je voor

Stel je voor dat je voor een congres #OpPapendal bent. Je hebt ervoor gekozen om de avond van te voren naar Papendal te reizen. Zodat je vanochtend niet in de spits de afstand af hoeft te leggen. Na een heerlijke nacht loop je de hotelvleugel uit. Je volgt de gang naar het restaurant 20 28, voor een uitgebreid ontbijt. Met een voldaan gevoel, klaar voor de dag, loop je terug naar de ingang. Naast de receptie van het hotel loop je de Athenezaal in waar je verwacht wordt voor het ochtendgedeelte van het congres.

Athenezaal Papendal
Hotelkamer standaard Papendal

Net voor lunchtijd loop je de presentatiezaal uit. Geïnspireerd door het verhaal van hockeycoach Max Caldas. Een heerlijk lunchbuffet staat voor je klaar. Om 14.30u beginnen de activiteitenrondes. Je hebt je opgegeven voor een clinic handboogschieten, een clinic rolstoelbasketbal en een rondleiding door de Arnhemhal. Samen met de andere aanwezigen loop je de congreszaal uit, voorbij de receptie en door de achterdeur naar buiten. De omgeving ziet er ineens heel anders uit. Je stapt de sportwereld van Papendal binnen. Op het veld zie je direct de Nederlandse handboogschutters klaarstaan voor de clinic. Je loopt naar ze toe. Na het handboogschieten, wat nog niet eens zo slecht ging, volg je de bordjes naar de sporthal. In een paar minuten meld je je bij de clinic rolstoelbasketbal. Dat valt nog niet mee! Aan het eind van de clinic krijg je de smaak te pakken. Maar dan is het tijd om door te gaan naar de laatste activiteitenronde: de rondleiding. Je loopt terug naar het veld en mengt je bij de ingang van de Arnhemhal bij de rest van de groep. Je hoort het verhaal aan van de Papendal gids en bent verbaast over de prachtige sportfaciliteiten. Dafne Schippers liep zelfs voorbij!

Na de rondleiding ben je in een paar minuten terug in het hotel, waar je nog even langs je hotelkamer loopt en je vervolgens bij het diner meldt.

Indoor sportaccommodaties sprinthal Arnhemhal
Handboogschieten op Papendal

Alles op loopafstand

Het maakt niet uit welke activiteiten je in gedachten hebt voor jouw evenement. Of je nu een congres organiseert of een sportdag. Alle clinics en activiteiten die we aanbieden kunnen plaatsvinden op ons terrein, op loopafstand van elkaar. Op de sportvelden bijvoorbeeld, het evenemententerrein of in de sportaccommodaties!

Door de unieke combinatie van perfecte hotel- en conferentievoorzieningen met sportaccommodaties en voldoende ruimte op ons bosrijke terrein, kunnen we jouw evenement iets extra’s bieden! Zien we je snel #OpPapendal?