Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Rolstoelbasketbal

Algemene informatie
Prijs per persoon: € 39,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Enerverende paralympische sport

Tijdens deze clinic ervaar je één van de meest enerverende Paralympische sporten. Wist je dat het Nederlandse rolstoelbasketbal team iedere dag #OpPapendal traint? Pak nu je kans en maak net als onze Paralympische sporters gebruik van onze trainingsfaciliteiten.

Rolstoelbasketbal
Rolstoelbasketbal
Rolstoelbasketbal

Wat ga je doen?
De clinic bestaat uit het leren voortbewegen in een rolstoel. Het onder de knie krijgen van rolstoelbasketbaltechnieken. En het spelen van partijvormen. Met letterlijk vallen en opstaan, beleef je inspirerende en intensieve momenten. Deze sportieve rolstoelbasketbalbreak moet je een keer mee hebben gemaakt!

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic rolstoelbasketbal? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic
Hotel Papendal gesloten, behalve voor topsport.#StaySafe

Naar aanleiding van de afgekondigde maatregelen door onze overheid op vrijdag 14 januari blijft Hotel Papendal gesloten tot en met 25 januari 2022.

Hotel Papendal blijft wel open voor topsport.

Uitstaande boeking op Papendal? Onze reserveringsafdeling neemt contact met jou op. Onze reserveringsafdeling blijft, m.u.v. de feestdagen, bereikbaar via hotel@papendal.nl.

Lees hier het gehele nieuwsbericht.
Wij hopen je spoedig weer te mogen ontvangen bij Hotel Papendal.