Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Rolstoelbasketbal

Algemene informatie
Price per person: € 46,00
Min. personen: 15
Tijdsduur: 1.5 uur
Enerverende paralympische sport

De Orange Lions hebben zich laten zien tijdens het EK in Rotterdam. De mannenploeg behaalde daar brons. De vrouwenploeg, al wereld- en Olympisch kampioen, werd opnieuw Europees kampioen. ​Onder leiding van één van deze kampioenen ervaar je tijdens de rolstoelbasketbalclinic één van de meest enerverende paralympische sporten. Wist je dat het Nederlandse rolstoelbasketbal team iedere dag #OpPapendal traint? Pak nu je kans en maak net als onze Paralympische sporters gebruik van onze trainingsfaciliteiten.

Rolstoelbasketbal
Rolstoelbasketbal
Rolstoelbasketbal

Wat ga je doen?
De clinic bestaat uit het leren voortbewegen in een rolstoel. Het onder de knie krijgen van rolstoelbasketbaltechnieken. En het spelen van partijvormen. Met letterlijk vallen en opstaan, beleef je inspirerende en intensieve momenten. Deze sportieve rolstoelbasketbalbreak moet je een keer mee hebben gemaakt! Beleef hier intensieve en inspirerende momenten en eindig tegen een 1 vs all game. Durf jij het op te nemen tegen onze TeamNL talenten?

Uitbreidingsmogelijkheid:​
Inspirerende presentatie door een van onze TeamNL Rolstoelbasketballers!

Activiteit boeken?
Interesse in een clinic rolstoelbasketbal? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Clinic