Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Zomerfit

Zomerfit #OpPapendal

Hey (soon to be) fitgirls, zijn jullie al bekend met de sportieve omgeving van Papendal? Daar waar sporters van TeamNL zich voorbereiden op het hoogst haalbare, namelijk de Olympische Spelen, kun jij ook het allerbeste uit jezelf halen om helemaal zomerfit te worden. Laat je inspireren door de energie van sport en sluit aan bij het verhaal van voedingsexpert Erik te Velthuis in onze eigen Papendal Proeftuin. Neem je vriendinnen mee en boek hét speciale ‘Zomerfit’ arrangement.

De Papendal Proeftuin:

Op Papendal staat eerlijke en gezonde voeding voor onze topsporters en onze gasten centraal. Het allerbelangrijkst vinden we dat eten vooral heel smaakvol moet zijn. Op een prachtige locatie, verscholen tussen de bomen, #OpPapendal vind je onze proeftuin waar tal van groenten, kruiden en fruit volgens biologisch en dynamische teeltwijze groeien. Elk seizoen varieert de oogst en dat implementeren wij in de keukens van zowel het topsportcentrum als ons hotel, waardoor sporters en gasten altijd genieten van eerlijk en puur, maar bovenal lekker eten! De moestuin is zelfvoorzienend, korte ketens, lokaal, duurzaam en heeft een toekomstbestendig voedingsbeleid.

Met het zomerfit arrangement volg jij een voedingsworkshop met Erik te Velthuis en geniet je van een kleine proeverij uit eigen moestuin!

Denk bijvoorbeeld aan een geurende Tisane, een kruidenthee van bloemen en planten uit de tuin, afgewisseld met heerlijke smoothies en verse soepen. En in mei/juni is het natuurlijk tijd voor de rabarber-aardbeientaartjes met chocolademunt en gaan we verder het seizoen in is er ruimte voor een kersencake of een versgebakken blauwe bes-appelmuffin. Maar ook maken we hartige lekkernijen uit eigen tuin, denk bijvoorbeeld aan een carpaccio van koolrabi, Oosterse dumplings van verse groenten of vers gegrilde wraps. En dat aangevuld met frisse smaakwaters om zelf te tappen. Dat klinkt (h)eerlijk toch?!

Fit voor de zomer met het 'zomerfit' arrangement

1x overnachting
1x uitgebreid ontbijtbuffet
Proeverij en workshop in de Papendal Proeftuin met voedingsexpert Erik te Velthuis*
Gebruik van sauna, relaxruimte en fitness

De proeverij & workshop bestaat uit:
– Thee of een smoothie of een soepje
– Taartje van de dag
– Tafel snackjes
– Smaakwaters om zelf te tappen
– 1 uur educatieve workshop over voeding, de wereld van topsport en innovatie met Erik te Velthuis

Prijs: volgt spoedig

Voorwaarden:

  • Het arrangement is boekbaar op vrijdag en zaterdag vanaf 18 mei 2024 tot en met 31 oktober 2024
  • De proeverij & workshop vindt plaats op elke zaterdag vanaf 19 mei tot en met 31 oktober 2024
  • Tijdstip van de proeverij & voedingsworkshop is om 15:00 uur
  • De prijs is op basis van 2 personen, per tweepersoonskamer

Boekingsbutton toevoegen! 

Bijbehorende tags

zomerfit #vitaliteit Energie Fit