Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Zo zorgen wij voor een veilige bijeenkomst

Papendal geeft je de ruimte

Op Papendal zijn we er volledig op ingericht om veilig bijeenkomsten te faciliteren. Zo bewaken wij de afstand en geven wij iedereen de ruimte en voldoen we aan alle veiligheidsvoorschriften. Wij zijn in contact met de veiligheidsregio en houden de steeds veranderende maatregelen vanuit het kabinet nauwlettend in de gaten.

De meest recente maatregelen vanuit de overheid betreft o.a. het -testen voor toegang- beleid. Wij informeren je graag hoe dit op Papendal in zijn werking gaat.

Testen voor toegang beleid

Je wilt een bezoek aan ons brengen én gebruik maken van onze restauratieve mogelijkheden? Van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig.
Dit bewijs laat je in je CoronaCheck app zien via;

 1. Een negatieve testuitslag (deze mag maximaal 24 uur oud zijn)
 2. Een vaccinatiebewijs
 3. Een herstelbewijs

Heb jij gezondheidsklachten? Dan vragen wij je om het hotel op een ander moment te bezoeken.

Hoe gaat het Testen voor Toegang #OpPapendal?

Voorbereiding:
– Download de CoronaCheck app en upload 1 van de 3 bovengenoemde bewijzen in de CoronaCheck app.
– Leg je legitimatiebewijs klaar

Jouw bezoek aan Papendal:
– Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR code. Verder neem je je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.
– Verblijf je meerdere nachten bij ons dan dien je elke 24 uur wederom je QR code te laten scannen.

Let op:
– Het gele vaccinatieboekje geldt niet als toegangsbewijs in Nederland.
– Indien je geen DigiD, mobiele telefoon of computer met printer hebt kun je coronabewijs op papier thuisgestuurd krijgen. Hiervoor kun je bellen met de helpdesk van de CoronaCheck op nummer 0800-1421.
– Een papieren coronabewijs kun je toevoegen in de CoronaCheck App. Volg hiervoor de stappen in de app.
– Gasten uit andere landen binnen de EU kunnen gebruik maken van het EU Digitaal Corona Certificaat (DCC) Met een papieren of digitale variant kunnen zij toegelaten worden. Deze zijn scanbaar met de CoronaCheck app scanner.
– De uitslag van een zelf uitgevoerde sneltest geldt niet als toegangsbewijs.
– Kinderen tot 13 jaar hoeven geen coronatoegangsbewijs te tonen. Wel wordt geadviseerd een zelftest af te nemen.

Overig:
– Verder blijven de algemene hygiëne regels, zoals regelmatig handen wassen, papieren tissues gebruiken en niezen in de elleboog van kracht.
– Onze sauna, fitness en stoomcabine zijn geopend, echter alleen op basis van een reservering toegankelijk.

Indien je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten.

 • “Een geslaagd hybride event”

  Een geslaagd hybride event #OpPapendal georganiseerd. Fantastisch om zowel fysiek als online elkaar weer te kunnen spreken. Ook met de Covid-19 maatregelen is Papendal een fijne locatie.

  D66

 • “Fantastisch!”

  Het was de eerste keer dat we als bedrijf met alle collega's weer samen waren in deze Corona tijd. Papendal heeft daar op een fantastische manier in meegedacht en gefaciliteerd.

  Cloetta

 • “Inspirerende omgeving”

  Een inspirerende omgeving waar het leveren van topprestaties centraal staat. De zaken en faciliteiten rondom het geven van een cursus zijn goed geregeld.

  BDO

 • “Een zeer geslaagde sessie”

  Een zeer goede plenaire sessie georganiseerd inclusief een heerlijke lunch. We zijn zeer tevreden over het verloop van de maatregelen en de organisatie van Papendal.

  NOC*NSF

Actueel nieuws

Op deze pagina blijf je op de hoogte van actueel nieuws rondom de nieuwste Covid-19 maatregelen en welke invloed dat heeft op Hotel Papendal.

Bijbehorende tags

Covid-19 Maatregelen