Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

MTB Route Arnhem-Oosterbeek (40km)

Route Arnhem-Oosterbeek

Fiets door de bossen en over de heide van de Zuidwestelijke Veluwe! De route bestaat uit twee lussen in de omgeving van Arnhem. Het meeste hoogteverschil zit in de zuidelijke lus van de route. Je komt o.a. langs Oosterbeek en via de befaamde Italiaanse weg klim je naar boven richting Heveadorp. Verder passeer je Heelsum en Wolfheze. Ook de fraaie landgoederen Mariendaal en Warnsborn worden niet overgeslagen. Soms moet je even pittig klimmen, want ook hier zijn er hoogteverschillen. De route gaat over een aantal zandwegen, door bossen en weilanden, met hier en daar een stukje singletrack.

De route is gemarkeerd met houten palen met in het zwart (op een gele achtergrond) het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes).

Download hier je GPX Code

Bijbehorende tags

Routes Veluwe MTB
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen