Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Clinics & Events

Geschikt voor ieder evenement

Papendal is bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Goed bereikbaar, vlakbij uitvalswegen en in een prachtige bosrijke omgeving. We beschikken over een mooi evenemententerrein met eindeloos veel mogelijkheden voor jouw evenement. Maar ook over multifunctionele evenementenzalen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of personeelsuitje. Festivals, kamperen, sportdagen. Of beurzen, expo’s en congressen, #OpPapendal kan het allemaal!

Papendal is gelegen vlakbij uitvalswegen maar ook dicht bij het centrum van Arnhem. Hierdoor zijn we zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. En we hebben voldoende parkeergelegenheid.

Evenemententerrein

Ons evenemententerrein is voorzien van vaste infrastructuur voor water en stroom. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende aanvullende diensten. Zoals internet, parkeerbegeleiding, catering en tentverhuur. Maar ook tribunes, beveiliging, sanitair en nog veel meer! We ontzorgen je graag. En samen met jou zorgen we ervoor dat de bezoekers van jouw evenement er nog vaak aan terugdenken!

De capaciteit van ons terrein varieert van 10 tot 10.000 personen. Afhankelijk van welk evenemententerrein je gebruikt. De oppervlaktes zijn:

Terrein A: 26.200 m²
Terrein B: 45.000 m²
Terrein B1: 11.500 m²
Terrein B2: 10.500 m²
Terrein B3: 23.000 m²

Ons terrein is altijd perfect op maat in te delen voor diverse doeleinden en aan te kleden in elk door jou gewenste stijl of sfeer. Je kunt de evenemententerreinen per dag, per terrein van ons huren. Benieuwd hoe het evenemententerrein eruit ziet? Bekijk evenemententerrein A of evenemententerrein B. Of neem een kijkje bij impressie bij voorbeelden van evenementen die al op ons evenemententerrein plaatsvonden. Neem gerust contact met ons op voor een passende offerte via 026 483 4537.

Evenemententerrein op Papendal in Arnhem

Maak je evenement compleet

We helpen je graag om je evenement te laten slagen. Met onze professionele sportaccommodaties, congreszalen, cateringmogelijkheden en breed aanbod aan clinics, rondleidingen en sportsprekers kunnen we jouw evenement compleet maken! En wat onze clinics extra leuk maakt is dat ze (vaak) begeleid worden door  sporters van TeamNL! We hebben voor iedere doelgroep wat wils. De ideale basis voor sportevenementen, productpresentaties, festivals of bedrijfsfeesten dus. Ben je benieuwd naar voorbeelden van succesvolle evenementen die al bij ons hebben plaatsgevonden? Bekijk dan onze impressie. En wil je meer zien van al onze faciliteiten, bekijk dan de plattegrond!

Boksen

We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor jouw evenement te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie nemen we een kijkje zodat ook jij de unieke energie #OpPapendal kunt beleven!

Melissa van Delft

Eventmanager Papendal

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Aanvraagformulier Rabobank
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.