Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Evenementenzalen

Unieke accommodatie in het groen!

Er komt veel kijken bij het organiseren van een evenement. Één van de eerste zaken die om de hoek komt kijken is de locatie. En natuurlijk de periode en het budget. Gaan we voor een buitenevenement of toch liever binnen. Want ja, het blijft Nederland. Hier #OpPapendal zijn we overal op voorbereid. Wil je jouw evenement geheel zelf opzetten, aankleden, begeleiden en ben je eigenlijk op zoek naar een groot terrein? Dat kan! Bekijk dan de informatie over ons buitenterrein en wij ontvangen je graag voor een verdere kennismaking.

Ben je op zoek naar een locatie binnen, waar je een bepaalde service mag verwachten, een veelzijdige ruimte tot je beschikking hebt, naar wens in te delen is en voorzien is van professionele audio? Dan raden we je aan om een kijkje te komen nemen naar onze Athenezaal. Deze ruimte, gelegen in het hotel, heeft een oppervlakte van 1650 vierkante meter en is 5 meter hoog. Afhankelijk van de opstelling kun je hier met 2500 gasten terecht. Geen evenement is ons te gek. Daag ons maar uit! Van product presentaties tot feestavonden en van diners tot beurzen. Mocht meer ruimte nodig zijn, dan kunnen we ook de Sydneyzaal hierbij betrekken. Een ruimte van 1350 vierkante meter waar eveneens alle soorten evenementen gehouden kan worden. De hoogte is hier 2m90 en kunnen we ongeveer 1000 gasten accommoderen.

Meer weten? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie om samen jullie wensen door te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Download plattegrond van Hotel Papendal
Download zalencapaciteit van Hotel Papendal

Athenezaal Papendal

Afdeling Reserveringen

Hotel Papendal

Wij maken het je graag gemakkelijk. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact je op.

Aanvraagformulier - zakelijk
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Evenement Zakelijk
Kom naar de Veluwe!Verrassend Vakantie Vieren

Deze zomer wordt wellicht toch nét iets anders dan je gewend bent. Maar dat betekent niet dat je niet alles eruit kan halen wat er in zit. Vakantie in eigen land zat misschien niet in de planning, maar je staat versteld wat er nog te ontdekken valt in ons eigen landje. Laat je verrassen en sta open voor nieuwe ervaringen.

Bekijk onze arrangementen