Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Meer mogelijk op Papendal door eigen coronaprotocol

06/10/2020
Met ons aangescherpte coronaprotocol is het #OpPapendal mogelijk om met meer dan 30 personen per ruimte bij elkaar te komen

Vanaf vrijdag 2 oktober 2020 is het mogelijk om #OpPapendal met meer dan 30 personen samen te komen indien jouw bijeenkomst een besluitvormend karakter heeft. Hotel Papendal heeft een ontheffing verkregen van de Veiligheidsregio Midden Gelderland. Dit houdt in dat er voor Hotel Papendal een uitzondering is gemaakt op het ontvangen van maximaal 30 personen per ruimte, zoals landelijk ingevoerd voor de periode van 29 september 2020 tot en met 20 oktober 2020.

De wijze waarop Hotel Papendal de maatregelen van de overheid heeft geïmplementeerd in haar eigen coronaprotocol heeft de Veiligheidsregio Midden Gelderland het vertrouwen gegeven om een ontheffing te verlenen. Voor Hotel Papendal betekent deze ontheffing dat er bijeenkomsten met meer dan 30 personen kunnen blijven plaatsvinden. Uiteraard zullen deze bijeenkomsten alleen kunnen plaatsvinden zo lang alle voorzorgsmaatregelen strikt worden nageleefd, waaronder de inachtneming van de 1,5 meter afstand. De ontheffing is uitsluitend bedoeld voor zakelijke bijeenkomsten met een besluitvormend karakter en expliciet niet voor bijeenkomsten zoals teamuitjes of overige bijeenkomsten met een ontspannend karakter.

Door de grote ruimte #OpPapendal en de veelzijdige vergader- en congresfaciliteiten zijn wij in staat om meerdere groepen op een verantwoorde en veilige wijze bijeen te ontvangen. Wij kunnen besluitvormende vergaderingen zoals algemene ledenvergaderingen, bestuursvergaderingen en aandeelhoudersvergaderingen faciliteren die momenteel op weinig andere locaties terecht kunnen.

De verleende ontheffing brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee voor Hotel Papendal en al onze gasten. Je kunt van ons verwachten dat wij de gezondheidssituatie intensief monitoren en bijkomende adviezen en maatregelen van de overheid en onze veiligheidsregio direct opvolgen.

Welke voorwaarden gelden er nu in Hotel Papendal?
– Het maximaal toegestane aantal personen per ruimte is afhankelijk van de o.a. de zaalopstelling Hierbij wordt 1,5 meter afstand tussen bezoekers gehanteerd;
– Onze bar & restaurant hebben tot 21.00 uur inloop. Wij hebben de mogelijkheden om al onze hotelgasten en al onze zakelijke bezoekers te ontvangen in ons restaurant.
– Onze bar & restaurant zijn Om 22.00 uur gesloten. Roomservice is uiteraard mogelijk!;
– Voorafgaand aan iedere bijeenkomst moet (vanuit de organisatie) een controlecheck worden uitgevoerd op gezondheidsklachten bij iedere deelnemer aan de bijeenkomst;
– Het is verplicht te zitten tijdens bijeenkomsten, bezoekers mogen niet blijven staan;
– Bij een bezoek aan ons restaurant of de bar vragen wij je om je gegevens achter te laten voor bron- en contactonderzoek.

Voor onze (zakelijke) gasten betekent de wijziging in de maatregelen het volgende;
– Bijeenkomsten tussen 5 oktober en 20 oktober 2020 van meer dan 30 personen in één zaal kunnen op basis van de verkregen ontheffing doorgaan. Wij lichten je de mogelijkheden graag telefonisch toe;
– Heb je tussen 5 oktober en 20 oktober 2020 een boeking van meer dan 30 personen in één zaal en zie je desondanks geen mogelijkheid om de boeking door te laten gaan? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.
– Bij annulering van boekingen voor de periode na 20 oktober 2020 brengen wij annuleringskosten in rekening. Neem hierover contact op met één van onze medewerkers.
– Dit beleid is gebaseerd op de huidige richtlijnen die zijn opgesteld door de overheid.
– Wij doen ons best om onze voorwaarden en ons beleid steeds aanpassen, zodra er nieuwe maatregelen bekend zijn.
– Als een boeking vanwege overheidsmaatregelen geen doorgang kan vinden, dan kun je uiteraard kosteloos annuleren.

Uiteraard blijven de overheidsmaatregelen om corona tegen te gaan van kracht;
– Bij gezondheidsklachten blijf je thuis en laat je je testen;
– Houd 1,5 meter afstand van elkaar;
– Was vaak je handen;
– Hoest en nies in je elleboog;

De laatste ontwikkelingen over veilig bijeenkomen op Papendal vind je hier.

 

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

1 dag geleden

blog 3
Uitgelicht

Wat is een symposium?

2 weken geleden

handbal
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in april

4 weken geleden

Bijbehorende tags

Corona Nieuws