Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Zonnebrandpaal #OpPapendal

27/06/2024

#OpPapendal zijn er dagelijks trainingen of clinics die buiten plaatsvinden, hier komt veel blootstelling aan uv-straling van de zon bij kijken. Het is belangrijk om je huid tegen de uv-straling te beschermen door je in te smeren met zonnebrand, maar dit wordt helaas vaak vergeten. Om hier verandering in te brengen zijn we een samenwerking aangegaan met Smeerkees.  

Huidkanker is een van de meest voorkomende kankersoorten. 1 op de 5 mensen krijgt er ooit mee te maken. Om huidkanker te voorkomen smeren we ons meestal goed in als we een dagje naar het strand gaan. Echter smeert 87% van de mensen zich niet in als ze een dagje erop uitgaan, een festival bezoeken of in de buitenlucht sporten.

Smeerkees heeft de maatschappelijke ambitie om hier verandering in te brengen. Dit doen ze door samen met hun partners zonnebrand op een innovatieve manier en op zoveel mogelijk plekken toegankelijk te maken. Zo hebben ze zonnebrandcrème sachets en zonnebrandpalen. Zo’n paal hebben we sinds kort #OpPapendal staan.

De zonnebrand paal is dé oplossing voor het toegankelijk maken van zonnebrandcrème op plekken waar mensen zich vaak vergeten in te smeren. Je kunt gemakkelijk zonnebrandcrème uit de paal halen en wordt zo herinnerd om je in te smeren.

Boksring in het midden met schermen
Uitgelicht

5 tips hoe jij jouw werkzomer nuttig kunt besteden

2 uur geleden

67772368_BSR_AGENCY
Uitgelicht

Papendal sportprestaties juni

3 weken geleden

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

2 maanden geleden