Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Route en parkeren

Route­beschrijving

Adresgegevens
Hotel Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem
We adviseren te parkeren op P1 of P2

Sportcentrum Papendal
Arnhemhal
Papendallaan 9
6816 VD Arnhem
We adviseren te parkeren op P7 of P8

Papendal is centraal gelegen en goed bereikbaar met de auto. Of je nu uit de richting Utrecht komt, Apeldoorn of Eindhoven, vanaf de A50 of A12 ben je zo #OpPapendal. Wanneer je het terrein oprijdt, volg je de borden naar jouw eindbestemming. Houd rekening met onderstaande wegwerkzaamheden en mogelijk extra reistijd naar Papendal.

Parkeren

Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar #OpPapendal. Het sportcentrum beschikt over zo’n 300 parkeerplaatsen. Ook bij Hotel Papendal kun je zorgeloos parkeren. Hier zijn ruim 500 openbare parkeerplaatsen inclusief invaliden parkeerplekken. Heb je een elektrische auto? Geen probleem! Achttien parkeerplaatsen zijn voorzien van oplaadpunten.

Papendal_bewegwijzering

Openbaar vervoer

Er zijn voldoende mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar Papendal af te reizen. Je kunt tegenwoordig zelfs vanaf ieder station in Nederland direct een OV-chipkaart kopen met Papendal als eindbestemming (enkele reis of retour). Je hoeft dan geen los kaartje meer voor de bus te kopen. Dit kaartje is te gebruiken in buslijn 10 met als eindbestemming Sportcentrum Papendal. Deze bus rijdt op maandag t/m vrijdag van Centraal Station Arnhem rechtstreeks naar Papendal. De bus stopt bij onze bushalte op het terrein.

Je kunt daarnaast met buslijn 105 reizen. Dan stap je uit bij de halte Van der Valk / Papendal. Deze buslijn rijdt ook in het weekend. Wanneer je het kruispunt oversteekt ben je binnen enkele minuten #OpPapendal. Plan je reis via www.9292.nl.

Taxi

Wil je niet afhankelijk zijn van de bus? Pak dan een taxi. Vanaf het station ben je in slechts tien minuten op Papendal. Deze kun je reserveren via de receptie van ons hotel. De taxi rijdt tussen 07.00-24.00 uur van en naar de Sonsbeekzijde van Centraal Station Arnhem. Wij raden je aan om de taxi in ieder geval een uur van te voren te reserveren, vermeld duidelijk dat het om een ‘Papendal’ gaat. De kosten bedragen  €25 per persoon per rit.

Wil je naar een andere locatie?

  • Schiphol vervoer: € 140 tot 4 personen, vanaf 5 personen is het € 35 per persoon (een uur van tevoren bestellen)

Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid een taxi nemen.

Bijbehorende tags

Bereikbaarheid