Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Pers

Media­vertegen­woordiger? We helpen je graag

De afgelopen jaren is de aandacht voor Papendal en de topsporters die bij ons trainen, enorm toegenomen. En dat vinden we mooi! We blijven echter een topsporttrainingscentrum, waar topsporters in alle rust moeten kunnen trainen. Daarom vinden we het belangrijk om op de hoogte te zijn van de komst van cameraploegen en fotografen. Zodat we het overzicht behouden. En iedereen ruim van tevoren van de juiste informatie kunnen voorzien.

Aanmelden media-activiteiten

Heb je met een topsporter of coach #OpPapendal afgesproken? Meld je komst dan ruim van tevoren aan bij Yordi Kathmann, Communicatie Sportcentrum Papendal. Zij stemt een en ander graag met je af! Lees daarnaast alvast onze mediarichtlijnen.

Verzoeken Sportcentrum Papendal

Wil je een artikel schrijven over het Sportcentrum? En heb je niet voldoende informatie? Of wil je onze directeur of één van onze medewerkers interviewen? Heb je een verzoek met betrekking tot fotografie? Voor persvragen of overige media gerelateerde zaken neem je contact op met Yordi. Ben je op zoek naar achtergrondinformatie? Bekijk dan ons Persdossier.

Yordi Kathmann

Medewerker Communicatie

Ben je werkzaam in de media en wil je op de hoogte blijven van de sportieve ontwikkelingen?
Meld je dan aan voor de perslijst.

Contactformulier Pers Sportcentrum
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Verzoeken Hotel Papendal

Heb je informatie- of interviewverzoeken voor het Hotel? Vragen met betrekking tot fotografie? Of andere pers gerelateerde vragen? Neem dan contact op met Rebecca Goei, Marketing & Communicatie Hotel Papendal. Ben je op zoek naar achtergrondinformatie? Bekijk dan ons persdossier.

Rebecca Goei

Supervisor Sales & Marketing

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Hotel Papendal? Meld je dan aan voor de perslijst:

Contactformulier Pers Hotel
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.

Bijbehorende tags

Contact Pers