Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Proeftuin

Algemene informatie
Price per person: € 19,00
Tijdsduur: uur
Beleef de Papendal proeftuin

Op Papendal staat eerlijke en gezonde voeding voor onze topsporters en onze gasten centraal. Het allerbelangrijkst vinden we dat eten vooral heel smaakvol moet zijn. Op een prachtige locatie, verscholen tussen de bomen, #OpPapendal vind je onze proeftuin waar tal van groenten, kruiden en fruit volgens biologisch en dynamische teeltwijze groeien. Elk seizoen varieert de oogst en dat implementeren wij in de keukens van zowel het topsportcentrum als ons hotel, waardoor sporters en gasten altijd genieten van eerlijk en puur, maar bovenal lekker eten! De moestuin is zelfvoorzienend, draagt bij aan lokale inkoop uit korte ketens, is heel erg duurzaam en geeft mede vorm aan het toekomstig voedingsbeleid.

Het proeftuin arrangement

Aan grote picknicktafels in het veld en onder de fruitbomen ga je samen met jouw groep én Erik te Velthuis genieten (en een klein beetje zelf aan de slag) in onze proeftuin waarbij Erik je begeleidt met de nodige kennis over de groenten, kruiden en het fruit waar jouw proeverij uit bestaat. Daarnaast wordt de link gelegd tussen topsport en het belang van gezonde voeding. De workshop is ca. 1 uur. Proef, beleef en geniet!

– Verse thee gemaakt van de kruiden die op dat moment groeien
– Soepje
– Variatie van hapjes, zowel zoet als hartig
– Smaakwaters om zelf te tappen
– 1 uur educatieve workshop over voeding, de wereld van topsport en innovatie met Erik te Velthuis

Voorwaarden

  • Je boekt deze workshop voor slechts € 19,- per persoon!
  • Maximaal 25 personen per workshop
  • Vanaf 18 mei 2024: Elke dinsdag en donderdag tussen 09:00-10:30 uur en 14:30 en 16:00 uur (reserveringen is verplicht)
  • Ideaal als teamuitje, onderdeel van jouw vergadering of als familie uitje
  • Wil jij met vrienden /vriendinnen de workshop volgen én blijven slapen, bekijk dan ons Zomerfit arrangement!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
Bezig met versturen