Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Eco Awareness Battle

Algemene informatie
Price per person: € 31,00
Min. personen: 20
Tijdsduur: 2.5 uur
Global warming en duurzaamheid

De Eco Awareness Battle is een uitdagende team game met een duurzaam verhaal. Je gaat een kettingreactie teweeg brengen die onder meer wordt gevoed door wind- en zonne-energie! Jij en je team spelen fraai uitgevoerde games en lossen opdrachten op over global warming en duurzaamheid. De deelnemers worden verwezen naar foto’s en voorwerpen in de zaal.

Clinic eco awareness battle #OpPapendal
Clinic eco awareness battle #OpPapendal
Clinic eco awareness battle #OpPapendal

Gevarieerd aanbod van relevante spellen, interessante vragen en grote bouwopdracht
Het beantwoorden van interessante vragen en het oplossen van uitdagende opdrachten brengt je naar een verrassende finale: een zelfgebouwde spectaculaire kettingreactie. Meerdere energiebronnen zijn erin verwerkt. Een grote modelauto rijdt op zonne-energie (waarbij lampen worden geactiveerd door een in een lichtsluis omvallende dominosteen). Deze tikt een volgende domino steen om. Waterkracht in de vorm van een aquaductensysteem. En windkracht wordt veroorzaakt door een windmachine en een ‘zeil-auto’. Welk team heeft de beste kettingreactie met de minste fouten?

Duurzaam verhaal hoeft niet op belerende wijze; vooral doen in spannende competitie
De Eco Awareness Battle pretendeert niet op een belerende manier met een ‘groen’ opgestoken ‘pas op’-vingertje’ mensen te wijzen op belangen en gevaren. In 4 spelronden kan elke deelnemer altijd een eigen rol vinden. Bouwen aan de grote kettingreactie bijvoorbeeld. Vragen en opdrachten oplossen over de frictie tussen menselijke behoefte en behoud van de wereld om ons heen. Spelen van fraai uitgevoerde denk- en strategische spellen met een link naar duurzaamheid.

Activiteit boeken?
Interesse in een arrangement Eco Awareness Battle? Reserveer dan nu!

Wil je meer informatie of een aanvraag doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan uiteraard contact met je op om jouw wensen te bespreken.

Contactaanvraag Clinics/Events
:
Bezig met versturen

Bijbehorende tags

Activiteit Arrangement