Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Hotel & Sportcentrum Papendal gesloten tot en met 28 april 2020 door verlengde maatregelen om het coronavirus te bestrijden.

Lees hier het gehele nieuwsbericht

Geef evenementen een
dynamische twist

Ontdek wat er binnen & buiten mogelijk is

Maak kennis met onze unieke topsportomgeving

Bekijk de voorzieningen voor topsporters

Laat je meeslepen door de kracht van sport!

Ontdek het geheim van Papendal

Op 31 maart 2020 heeft het kabinet tijdens een persconferentie aangekondigd de bestaande maatregelen in de aanpak van het coronavirus te verlengen. Dit betekent dat scholen, sportaccommodaties en eet- en drinkgelegenheden dicht blijven tot en met 28 april 2020. Op grond van deze maatregelen blijven Hotel Papendal en Sportcentrum Papendal tot en met 28 april gesloten. Eerder werden de grote evenementen tot 1 juni 2020 #OpPapendal al geannuleerd. Lees hier het gehele nieuwsbericht.

Haal het beste uit jezelf
Verscholen in de bossen van de Veluwe, aan de rand van Arnhem, ontdek je het geheim van Papendal. Op onze mooie locatie vol natuur en dynamiek komen topsport en bedrijfsleven op een kleurrijke manier samen. Iedereen haalt het beste uit zichzelf op zo’n unieke plek! Jij ook. En daar helpen we jou graag bij. Door met je mee te denken en altijd voor je klaar te staan bijvoorbeeld. Of het nu gaat om het vergroten van kennis tijdens een congres, het ontplooien van sporttalent of het organiseren van een evenement. Samen leggen we de lat op het juiste niveau zodat jij bereikt wat je wilt bereiken. Vol kracht en ondernemerschap.

Altijd in beweging
Mensen vragen ons vaak wat er allemaal gebeurt #OpPapendal. Ons antwoord? #OpPapendal gebeurt héél veel! De veelzijdigheid die je hier vindt geeft ons complete karakter goed weer. Stap binnen, loop rond en je voelt het meteen: energie, trots en passie. Passie voor alles wat je doet, om het hoogst haalbare te bereiken. Altijd dat stapje extra zetten om dat wat je wilt ook écht voor elkaar te krijgen. Net als onze gasten, gaan wij voor goud. Iedere dag opnieuw. Die sfeer, dat gevoel, is wat Papendal anders dan anders maakt. Wij zijn trots op wat wij doen en houden van de gedrevenheid #OpPapendal. Hier is alles en iedereen altijd in beweging.

Jij staat op nummer 1
Wat ook het doel is van jouw bezoek aan Papendal, jij staat bij ons altijd op nummer 1. Dat betekent dat wij niets liever doen dan jou blij maken. Heel simpel.

We zorgen voor een perfecte nachtrust, nemen werk uit handen en maken gezond eten voor je klaar. Want als wij het jou zo makkelijk mogelijk maken, kun jij al jouw aandacht besteden aan dat waar je goed in bent. Jij doet jouw ding. Wij doen de rest. Daar draait het om. Zo maken we jouw verblijf #OpPapendal onvergetelijk.

Wie ons geheim al ontdekten? Topsporters, directeuren, bezoekers van evenementen, maar ook toeristen en aanstormende sporttalenten. Papendal moet je met eigen ogen gezien hebben. Boek een rondleiding, overnacht in ons hotel of maak een afspraak en drink met ons een kop koffie.

We zien je graag #OpPapendal!

Uitgelicht

Hotel & Congres

Voor jouw bijeenkomst, congres, event, trainingskamp of overnachting

Uitgelicht

Events

Binnen of buiten, diverse mogelijkheden

Uitgelicht

Topsport­voorzieningen

Van huisvesting tot fysieke training

Plattegrond Papendal

Klik en ontdek ons terrein

Actueel #OpPapendal

Altijd in beweging

Uitgelicht

Hotel & Sportcentrum Papendal gesloten tot en met 28 april 2020

2 dagen geleden

Uitgelicht

Hotel Papendal gesloten tot en met 6 april 2020

1 week geleden

Uitgelicht

Geen TeamNL Tokyo Center en Holland Heineken House 2020

2 weken geleden

Uitgelicht

Unieke vergaderlocatie: Skybox

Een unieke vergaderlocatie #OpPapendal met uitzicht over de atletiekbaan.

Meer informatie en boeken

Uitgelicht

Road to Tokyo

Vergaderen of een congres organiseren in een Japans tintje?

Let east meet west