Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Zomeractie

Gratis voedingsworkshop bij jouw meeting

Of het nu gaat om het bereiden van soep of het ontwikkelen van een gezond broodje bal. Ons keukenteam gaat vol passie aan de slag. Voor de topsporter. Want die staat centraal in het Topsportrestaurant. Maar ook als niet-topsporter is voeding heel belangrijk. Je lichaam haalt namelijk bouwstoffen uit voeding en drinken. Onze voedingsdeskundigen Erik te Velthuis, Jeroen Wouters en Robbert Hulsteijn vertellen je graag meer op het gebied van voeding om optimaal te kunnen functioneren. Voeding is immers je brandstof. En je moet wel de juiste brandstof tanken.

Advies Topsportrestaurant op Papendal Erik te Velthuis
Advies Topsportrestaurant op Papendal Erik te Velthuis

Aanstekelijk enthousiasme

Door de jaren heen hebben we honderden misschien wel duizenden bezoekers gehad #OpPapendal. Voor een rondleiding door de sportaccommodaties en om te luisteren naar enthousiaste koks van Papendal. En iedereen werd enthousiast van hen verhaal. Hen enthousiasme is aanstekelijk. De passie is voelbaar.

Niet alleen bezoekers maar ook organisaties raakten geïnspireerd door onze koks. Diverse organisaties vroegen al om advies om hun voedingsbeleid vorm te kunnen geven. Of ze worden uitgenodigd om presentaties of workshops te geven. Bij PSV bijvoorbeeld, Feyenoord en SC Heerenveen. Maar ook bij de Volvo Ocean Race en het Militair Revalidatie Centrum in Doorn. Mooie samenwerkingen!

Ontvang jouw gratis voedingsworkshop

Ben jij ook benieuwd naar het verhaal van onze top koks? Boek jouw meeting #OpPapendal en ontvang een gratis* voedingsworkshop.

Voorbeeld programma:
11:30 – 12:30 uur             Rondleiding Papendal door Gids

12:30 – 13:00 uur             Toelichting over sportieve lunch (tijdens lunch) in Restaurant 2028 door Erik, Jeroen of Robbert

13:00 – 13:30 uur             Vervolg lunch

* Alleen geldig op nieuwe boekingen gepland in september 2018 en op basis van beschikbaarheid. Minimaal 15 personen en maximaal 25 personen. WEGENS SUCCES VERLENGD T/M OKTOBER 2018!