Boek nu!

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vrije tijd

Het is belangrijk om ook af en toe af te schakelen van je topsportcarrière en om ontspanning op te zoeken. Dit kan bijvoorbeeld in de woonkamers in de diverse woonaccommodaties. In de woonkamers zijn, net als in het Topsportrestaurant, diverse spelletjes te vinden. Daarnaast kun je op sommige plekken tafeltennissen of gamen (Sporthotel bijv.).

In het voorjaar / in de zomer zijn er op het terrein diverse mogelijkheden om te ontspannen. Denk bijv. aan een rondje Pitch & Putt golf (via receptie Hotel), een potje tennis (via Servicepunt) of volleyballen op het grasveldje naast het Sporthotel of de beachvelden achter op het evenemententerrein.

Een aantal keren per jaar organiseren we #OpPapendal een evenement voor topsporters. Denk hierbij aan de TeamNL centrum introductiemiddag voor nieuwe topsporters, de Match & Mix waar we elkaars sporten leren kennen en Best of Papendal om de prestaties te vieren en gezellig samen te eten. Aanvullend organiseren we nog laagdrempelige activiteiten zoals een damavond in het restaurant of een bingo. Heb je ideeën voor activiteiten? Laat het ons dan weten, loop even langs Sanne bij het Servicepunt.

Heb je de omgeving ook al verkend? Vlakbij Papendal is bijvoorbeeld ‘Burgers Zoo’, de Veluwe is prachtig en het centrum van Arnhem biedt leuke winkels, koffietentjes en restaurants.