Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Vergaderlocatie Veluwe

Maak kennis met de unieke vergaderlocatie op de Veluwe: Papendal! Met meer dan 30 vergaderruimtes, een inspirerende omgeving, eten en drinken én hotelfaciliteiten hebben we alles wat je nodig hebt om van jouw vergadering een succes te maken. Bekijk nu onze arrangementen of neem contact op voor een bijeenkomst op maat.

  • Inspirerende vergaderlocatie op de Veluwe
  • Verschillende ruimtes
  • Catering
  • Inclusief hotelovernachting (optioneel)
  • Altijd gratis parkeren

Bekijk arrangementen

Faciliteiten

Vergaderen is topsport. Voor het beste resultaat moet alles kloppen. Daarom zijn onze vergaderzalen van alle gemakken voorzien: flipovers, whiteboards, schermen, beamers, geluidsinstallaties en ga zo maar door. Tel daar koffie, thee en lekker en gezond eten bij op en je legt zo altijd de basis voor een vruchtbare meeting, training of presentatie. Dat is onze succesgarantie. Want winnen doen we samen.

Vergaderen op Papendal
vergaderlocatie op papendal

Voor gemotiveerde deelnemers

Papendal is natuurlijk het centrum van de topsport in Nederland. Die prestatiegerichte sfeer voel je dan ook in alles. Maar het is ook een mooie vergaderlocatie op de Veluwe die is omgeven door prachtige natuur. Die unieke combinatie geeft deelnemers energie. Het houdt ze gemotiveerd en stimuleert creativiteit. Van begin tot eind. Perfect dus voor een belangrijke vergadering of meeting.

Arrangementen & maatwerk vergaderingen

We hebben een aantal vaste arrangementen voor je samengesteld. Bijvoorbeeld het avondarrangement en het 12-uurs arrangement. Daarmee weet je precies wat je kunt verwachten – en voor welke prijs. Maar we stellen net zo graag een programma op maat samen voor jouw bijeenkomst. Desgewenst compleet met overnachting in ons hotel. Voor als je er echt het maximale uit wil halen.

Neem contact op

cursus
Restaurant 20 28 Papendal

Reserveer nu onze vergaderlocatie op de Veluwe

Wil je meer weten over onze vergaderlocatie op de Veluwe? Heb je nog vragen over één van onze arrangementen? Of wil je direct reserveren? Neem gerust even contact op. We helpen je graag verder.

Neem contact

Bijbehorende tags

Veluwe Fietsen Overnachten Restaurant