Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Streef naar succes

Succesvol zijn #OpPapendal

Van Dale:
suc·c
es·vol
(bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
1. goede afloop, uitkomst of uitslag
2. iets dat goed afloopt

Leuk dat je een kijkje komt nemen!
Op deze pagina lees je alles over succesvol zijn. Wat betekent succes voor jou en wat moet je ervoor doen. Hier vind je leuke feitjes en weetjes over succes en kom je erachter hoe Papendal kan bijdragen aan jouw succes. Om te presteren, wellicht motiveren en enthousiasmeren.

Topsport
Wij hebben ongelofelijk genoten van de prachtige prestaties van onze topsporters in 2016. Het jaar kende diverse hoogtepunten. Met natuurlijk de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro. Maar ook bijvoorbeeld de wereldkampioenschappen BMX en de EK atletiek in Amsterdam. De EK en WK baanwielrennen. De EK handbal van eind 2016 en nog veel meer. Stuk voor stuk successen!

papendal_paralympische-spelen
Papendal_OS_hockey

Zakelijke evenementen

Wij geloven in het succes van Papendal. Al 45 jaar zijn wij een betrouwbare locatie voor veel prachtige bedrijven, unieke gasten en vertrouwde leveranciers. Trots zijn wij op het vertrouwen dat gasten in ons hebben om hun bijeenkomst, evenement of andere gelegenheid bij ons te organiseren. Ook wij, als locatie, leren van elke bijeenkomst. Leggen de lat steeds hoger. Om nog beter te kunnen presteren. Voor jou en jouw gasten. Hieronder vind je enkele foto’s van evenementen die al bij ons plaatsvonden. Van een sportevenement, productpresentatie tot een festival.

Evenemententerrein Papendal in Arnhem

Festival

Evenementenzalen op Papendal in Arnhem

Productpresentatie

Event op Papendal

Sportdag

Wij kunnen alleen maar zeggen dat we ontzettend trots zijn. Op naar een succesvol 2017!

Bijbehorende tags

#StreefNaarSucces