Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Spelen op de golfbaan

Spelen op de Edese Golfbaan #OpPapendal

Om te kunnen spelen op de Edese golfbaan moet je lid zijn van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en minimaal in het bezit zijn van handicap 54. Reserveringen gaan via de Edese Golfclub Papendal. Er moet rekening gehouden worden met het feit dat de Edese GC Papendal een redelijk actieve golfclub is waar wedstrijden gespeeld worden. Reserveren is dan ook wenselijk.  De Edese Golfclub is te bereiken op telefoonnummer 026-4821985.

blok golf 1
18 Holes Golfbaan. 7 dagen per week geopend.

De golfbaan ligt in het karakteristieke stuwwallenlandschap van de Veluwezoom. De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden. De fraaie golfcourse heeft zich op natuurlijke wijze aan het landschap aangepast. De baan heeft leuke hoogteverschillen en geeft fraaie uitzichten. Er zijn geen waterhindernissen maar ter compensatie veel bunkers en in de zomer taaie rough.

Greenfeebeleid

  • Greenfeespelers kunnen telefonisch een afspraak maken met het secretariaat (026-4821985, doorkiesnummer 1). Wij werken niet met exacte starttijden, maar met een ballenspiraal. De opgegeven starttijd is slechts een indicatie.
  • Greenfeespelers zijn alle dagen van harte welkom. Echter, op zondag tot 12.00 uur uitsluitend op introductie.
  • Indien er een wedstrijd is, zullen pas 1½ uur na de start van de laatste wedstrijdspeler greenfeespelers worden toegelaten.
  • Minimaal één van de greenfeespelers in een flight dient in het bezit te zijn van handicap 36 of lager, behalve bij introductie.
  • Leden van de (Golden) Hospitality Chain betalen het introductietarief.
blok golf 2
blok golf 4
Greenfees 2018

Greenfees 2018

Zomergreens 18 holes € 60,-
9 holes € 35,-
Introductie 18 holes € 30,-
9 holes € 15,-
Wintergreens € 50,-

Bijbehorende tags

Golfen Arrangementen Actie