Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal Pro-am

Papendal Pro-Am op vrijdag 20 september 2019

Een uniek golftoernooi #OpPapendal, waarbij gezelligheid de boventoon voert. In samenwerking met Golfclub Papendal en PGA Holland kun je, in tegenstelling tot andere Pro-Am toernooien spelen met zowel golfpro’s als met sporters van TeamNL. In een flight van 4 of 5 personen kun jij met jouw bedrijf en/of relaties samen met een golfpro of TeamNL sporter heerlijk golfen op een prachtige baan te midden van de Veluwse bossen. Schrijf je nu in en zorg dat je verzekerd bent van een plekje bij dit unieke toernooi op Papendal.

Uiteraard staat ook dit golfevenement in het teken van een goed doel. Dit jaar is dat de Robert Kalkman Foundation.

De Robert Kalkman Foundation laat kinderen met kanker en/of een lichamelijke beperking kennis maken met de mooie wereld van golf. Door de frisse lucht en het competitie element leven de kinderen helemaal op en ontstaan er nieuwe vriendschappen. Daarnaast zien de kinderen dat ze ondanks hun ziekte / beperking via golf opnieuw een sportuitdaging aan kunnen gaan.

Globaal programma indeling (wijzigingen onder voorbehoud)

9.00 uur: ontvangst en registratie bij Golfclub Papendal
10.00 uur: welkomstwoord en presentatie Foppe de Haan
11.00 uur: start Pro-Am wedstrijd
17.00 uur: borrel, BBQ en prijsuitreiking

Kosten per (bedrijven)team van maximaal 4 personen; € 1250,-

De Papendal Pro-Am is voorafgaand aan een tweedaags PGA Holland golftoernooi; het Papendal Open 2019. Deze vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 september 2019.

contactformulier Papendal Pro-Am

Bijbehorende tags

toernooi proam papendal open Golf