Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Oud-bokser Arnold Vanderlyde

Vecht voor je succes

Boksers zijn vechters: vechters voor succes. Arnold Petrus Maria Vanderlyde, geboren op 24 januari 1963, vocht van jongs af aan voor zijn idealen. Hij is er van overtuigd dat succes voor iedereen haalbaar is en dat bewees hij als drievoudig bronzen medaillewinnaar tijdens de Olympisch Spelen in 1984, 1988 en 1992. Ook werd Arnold driemaal Europees en achtmaal Nederlands kampioen. Dankzij deze prestaties werd hij benoemd tot sportman van het jaar 1991. In de voorbereiding naar de Spelen trainde Arnold veel #OpPapendal. Na zijn laatste Olympische Spelen in 1992 besloot hij zijn topsportcarrière in te ruilen voor een focus op het bedrijfsleven.

Arnold Vanderlyde
Arnold Vanderlyde
Arnold Vanderlyde

Arnold Vanderlyde bleef echter wel verbonden met zijn passie en legde een link tussen topsport en het bedrijfsleven. De combinatie van de ervaringen die hij had opgedaan tijdens zijn sportloopbaan en studie aan de Hogeschool voor Sportmanagement, brengt hem nu in de gelegenheid om workshops en trainingen te verzorgen. In 2001 werd hij door het bestuur van de Nederlandse boksbond aangesteld als commissaris Olympisch boksen.

In 2009 publiceerde Arnold een boek Fighting for Success waarin zijn Fighting-model centraal staat. De letters van fighting staan voor de tien fundamentele waarden en karaktereigenschappen -onderverdeeld in acht thema’s- die leiden naar succes: fysieke staat, intelligentie, groeistrategie, humor, tolerantie, interesse, normen & waarden, geluk & gezondheid.

Arnold geeft een body en mind workshop voor medewerkers die toe zijn aan een frisse wind. Hij past zijn eigen model Fighting for Success toe op jouw organisatie. Een belangrijk uitgangspunt hierbij is “action learning”. Fighting for Success is hiermee een integratie van theorie, praktijk, sport en ontspanning. De workshop is erop gericht mensen te overtuigen van hun fysieke en mentale kracht. Bij jouw medewerkers worden alle zintuigen op scherp gezet om ze bewust te maken van hun fysieke en mentale mogelijkheden om van daaruit de uitdaging van succes te ontdekken.

Aanvraagformulier sportsprekers
Bezig met versturen

Benieuwd hoe we omgaan met je gegevens? Lees dan onze Privacyverklaring.