Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Welkom KNMV #OpPapendal

11/01/2021

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) heeft vandaag officieel zijn intrek genomen in het nieuwe kantoor #OpPapendal. Het bondsbureau verhuist van de binnenstad Arnhem naar de bossen van Arnhem. We heten de KNMV van harte welkom!

De KNMV voegt zich hiermee toe bij de ruim dertig sport gerelateerde organisaties die op het terrein van Papendal gevestigd is. Het bondsbureau neemt zijn intrek in het Sport- en Onderwijsgebouw. Met de verhuizing is deze inspirerende locatie een mooie uitvalsbasis voor ritten en bovendien goed bereikbaar.

KNMV-directeur, Patrice Assendelft over de verhuizing en keuze voor Papendal: ‘’2021 wordt een jaar waarin de KNMV meer en zichtbaarder zal strijden voor de belangen en veiligheid van motorrijders. Een jaar waarin we grote stappen zetten voor de toekomst van motorsport in Nederland en onze opleidingen nog beter en leuker maken. Maar ook een jaar dat voor ons de start van een nieuw tijdperk betekent: na ruim een halve eeuw vertrekt de KNMV uit de binnenstad van Arnhem. Een nieuw begin, op een nieuwe plek’’.

Sportcentrum Papendal is blij met de komst van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Directeur Jochem Schellens: ‘’Er zijn al tientallen sportorganisaties gevestigd op Papendal, de KNMV is een hele mooie toevoeging en daar zijn we ontzettend blij mee. We wensen de KNMV veel plezier met hun nieuwe thuisbasis!”

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Nieuws