Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Update na de aangekondigde versoepeling van maatregelen op 6 mei 2020.

12/05/2020
Hotel Papendal is vanaf 20 mei weer geopend voor hotelgasten

Vanaf maandag 11 mei kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven en daarbij het coronavirus onder controle houden. Door de versoepeling in maatregelen zal Hotel Papendal op 20 mei weer haar deuren openen voor hotelgasten. Ons restaurant is vanaf dat moment exclusief geopend voor onze hotelgasten. Op 1 juni zullen, onder voorbehoud, ook alle vergaderfaciliteiten, de bar Dug Out en ons terras weer opengaan voor alle bezoekers, zakelijk en privé. Dit alles gebeurt uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM.

Hotel Papendal opent op 20 mei weer haar deuren voor hotelgasten. Vanzelfsprekend betekent dit dat we onze hotelgasten net als voorheen zullen voorzien van ontbijt, lunch en diner in ons restaurant. Hierbij worden alle regels zoals opgesteld door het RIVM nageleefd. Dit houdt in dat we in roomservice voorzien en daarnaast de mogelijkheid bieden voor een sit-down lunch of diner met 1,5 meter afstand in ons restaurant.

Hotel Papendal heeft de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen voor gasten en medewerkers. Zo hebben wij bijvoorbeeld spatschermen opgehangen rondom de receptiebalie, zijn openbare toiletten beperkt opengesteld (gasten worden verzocht om alleen het sanitair op hun kamer te gebruiken), we creëren 1,5 meter zitplaatsen in het restaurant, het hotel wordt dagelijks meermaals gereinigd en wij hebben pijlen, pictogrammen en desinfectiepunten geplaatst om veiligheid en hygiëne te complementeren.

Op 1 juni zal, onder voorbehoud van toestemming door de overheid,  ook onze bar Dug Out en het bijbehorende terras haar deuren weer openen. De volgende maatregelen worden daarbij gehanteerd;

– Gasten voor onze bar Dug Out dienen vooraf te reserveren;
– Bij reservering wordt een Controlecheck op gezondheidsklachten verricht;
– Er zijn tot 1 juli maximaal 30 personen in bar Dug Out toegestaan;
– Er dient 1,5 meter afstand tussen andere gasten en medewerkers te zijn;
– Het terras is toegankelijk zonder reservering;

Voor onze zakelijke gasten betekent de versoepeling van de maatregelen het volgende:
– Samenkomsten in groepen tot 30 personen zijn, onder voorbehoud, vanaf 1 juni 2020 weer toegestaan;
– Samenkomsten in groepen tot 100 personen zijn vanaf 1 juli 2020 weer toegestaan;
– Alle evenementen met een vergunnings- en meldplicht blijven verboden tot 1 september 2020;
– Bij alle samenkomsten dient de 1,5 meter regel in acht te worden genomen. Al onze vergaderzalen en faciliteiten zijn hierop ingericht.

Wat betekent dit voor mijn boeking?
Alle boekingen in de periode van 16 maart tot 1 juni worden kosteloos geannuleerd. Als u boekt voor de periode tussen 1 juni en 1 september en er worden overheidsmaatregelen getroffen die gevolgen hebben voor uw boeking, dan nemen wij direct contact met u op om uw boeking aan te passen aan de nieuwe maatregelen.

Kan ik nu al boeken voor na 20 mei?
Hotel Papendal neemt boekingen aan voor al uw bijeenkomsten, privé en zakelijk, voor de periode na 20 mei 2020.

Gelet op de huidige situatie bieden wij u de mogelijkheid om uw boeking voor de periode van 20 mei 2020 tot 1 juni 2020 kosteloos te annuleren, ongeacht of er nadere overheidsmaatregelen volgen.  Voor boekingen voor de periode na 1 juni 2020 gelden de annuleringsbepalingen zoals opgenomen in onze algemene voorwaarden.

Vragen en boekingen
Voor boekingen en vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling reserveringen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 026-4837911 of per mail via hotel@papendal.nl.

We hebben iedereen nodig in Nederland om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en om kwetsbare groepen te beschermen. Houd minstens 1,5 meter afstand en zorg goed voor elkaar.

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

2 weken geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

2 weken geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

3 weken geleden