Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Team Vitesse eSports en Papendal bundelen hun krachten

21/03/2023

Papendal is officieel partner van Vitesse eSports geworden. Als onderdeel van de samenwerking zal het logo van Papendal te zien zijn op de wedstrijdshirts en trainingskleding van het Vitesse eSports-team tijdens wedstrijden en evenementen.

De samenwerking tussen Papendal en Vitesse eSports onderstreept eens te meer de toenemende populariteit van eSports in Nederland en het belang van professionele trainingsfaciliteiten voor eSporters. Papendal heeft een lange geschiedenis in het ondersteunen van topsporters en het bieden van trainingsfaciliteiten van topniveau. Deze samenwerking met Vitesse eSports is een natuurlijke uitbreiding van die missieI.

Vitesse verwelkomt Papendal met open armen als partner van het eSports-team. “Wij zijn verheugd om de samenwerking met Papendal te intensiveren, als officiële partner”, aldus Peter Rovers, commercieel directeur van Vitesse. “Met Papendal aan onze zijde hebben we toegang tot hypermoderne trainingsfaciliteiten en de expertise van topcoaches. Vitesse en Papendal geloven in de enorme mogelijkheden van eSports en kijken ernaar uit om samen de sportieve doelstellingen te behalen.”

“We zijn trots om onze steun te verlenen aan het Vitesse eSports-team en de groeiende gemeenschap van eSports-fans en -atleten”, zegt Jochem Schellens, directeur van Sportcentrum en Hotel Papendal. “Papendal is altijd al toegewijd geweest aan het ondersteunen van topsport en het bieden van faciliteiten van wereldklasse. We zijn enthousiast om onze expertise te delen met het eSports-team van Vitesse.”

​​​​​​​Met de steun van Papendal zal Team Vitesse eSports zich blijven ontwikkelen en vol voor het kampioenschap gaan in de KPN eDivisie. De Finals, waarin de titelstrijd zal worden beslist, vinden plaats op zaterdag 6 mei in Jaarbeurs Utrecht.

Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

2 weken geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

2 weken geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

3 weken geleden