Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Sportaccommodaties & hotel #OpPapendal gesloten

17/03/2020
Maatregelen onoverkomelijk door coronavirus

Op nadrukkelijk verzoek van NOC*NSF zijn alle trainingsactiviteiten #OpPapendal per direct gestaakt, in ieder geval tot en met 6 april. Dit geldt voor alle programma’s: niet alleen voor de opleidingsprogramma’s, maar ook voor de Olympische, niet-Olympische en Paralympische programma’s. Daarnaast worden alle andere faciliteiten en voorzieningen op het CTO zo spoedig mogelijk beëindigd en gesloten. Ook zusterbedrijf Hotel Papendal sluit per vandaag voorlopig haar deuren. 

Sportcentrum Papendal
De laatste dagen is duidelijk geworden dat ook in Nederland aanvullende en strengere maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Eén van deze maatregelen is een striktere social distancing voor iedereen. Niet voor niets zijn nu ook scholen en horecagelegenheden gesloten.
Daarom verzoekt NOC*NSF nadrukkelijk om de sportaccommodaties te sluiten en de overige voorzieningen stop te zetten. Dit betreft dus, naast de trainingsaccommodaties #OpPapendal, ook het Topsportrestaurant en een aantal woonaccommodaties. Natuurlijk wordt in overleg met de sportbonden en de topsporters gekeken naar goede en snelle oplossingen voor het sluiten van de huisvesting.

Hotel Papendal
Tijdens de persconferentie van 15 maart jl. is door de minister van Volksgezondheid, de heer Bruno Bruins, uitgesproken dat alle eet- en drinkgelegenheden tot zeker 6 april hun deuren zullen moeten sluiten. Voor Hotel Papendal betekent het dat we sinds 15 maart 2020, 18 uur onze Bar Dug Out en Restaurant 2028 hebben moeten sluiten. Gezien deze uitzonderlijke situatie hebben wij tevens moeten besluiten om het hotel vanaf 17 maart 2020 óók voor hotelgasten te gaan sluiten.

En hoe nu verder?

Ik heb een verblijf gereserveerd bij Hotel Papendal via een derde partij:
Indien je niet rechtstreeks bij ons hebt gereserveerd vragen we je contact op te nemen met de boekingssite / touroperator waar je geboekt  hebt. Vraag daar naar de voorwaarden.

Ik heb een verblijf rechtstreeks bij Hotel Papendal geboekt met aankomst vóór 7 april 2020:
Boekingen t/m 6 april kunnen niet doorgaan, graag verwelkomen we je op een later tijdstip. Je hebt de mogelijkheid om de reservering kosteloos te verplaatsen naar een andere datum op basis van beschikbaarheid, tegen die voor die datum geldende tarieven.

Ik heb een verblijf met aankomst na 6 april 2020 gereserveerd:
De huidige maatregelen gelden tot en met 6 april 2020. Mocht deze situatie veranderen dan passen wij uiteraard onze richtlijnen aan. 

Mochten er vragen zijn dan staat onze afdeling reserveringen je graag te woord. Zij zijn gedurende deze periode bereikbaar via 026-4837911

Grote impact
Vanzelfsprekend heeft het sluiten van onze accommodaties een grote impact voor vele betrokkenen. Echter, gezien de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus is deze maatregel onoverkomelijk. De volksgezondheid staat nu voorop en doen we een beroep op de veerkracht en flexibiliteit van onze medewerkers, topsporters en hun staf.

De laatste stand van zaken m.b.t. het coronavirus en de sport vind je op de website van NOC*NSF.

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

1 dag geleden

blog 3
Uitgelicht

Wat is een symposium?

2 weken geleden

handbal
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in april

4 weken geleden

Bijbehorende tags

#OpPapendal