Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

RPS Toertocht 2018 bundelt plezier, passie en pit!

08/08/2018

Met een tocht van 155 kilometer en een variëteit aan hoogtemeters stond de zevende editie van de jaarlijkse RPS Toertocht zaterdag 16 juni 2018 garant voor een uitdagende beproeving. Een terugblik op een gevarieerd parcours dwars door de Achterhoek, waarin de renners onder meer de Posbank en de ‘Muur van Zeddam’ trotseerden.

“Vroeg opstaan op je vrije zaterdag. Dat doet alleen de échte wielerliefhebber. Hunkerend naar endorfine, zoals anderen dat alleen vinden in chocolade en liefde. Genietend van de cadans, de omgeving, een leeggespoeld hoofd en het groepsgevoel. Let goed op elkaar, zodat we vermoeid, voldaan en veilig over de finish gaan” klinken de bemoedigende woorden van hoofdorganisator Cees van de Zande in de Centre Courtzaal op nationaal Topsportcentrum Papendal.

Honderd
Ze hebben er zin in, de klanten van RPS, aangevuld met een aantal medewerkers van het advies- en ingenieursbureau. Ruim honderd enthousiastelingen maken zich na een lekkere kop koffie met heerlijke appeltaart op voor een tocht over 155 kilometer met pittige klimmetjes in het vooruitschiet. Allen uitgerust in een stoere wit met groenblauwe kekke RPS-outfit. Ondersteund door twintig verzorgers, negen volgauto’s en drie volgmotoren.

“De grote en ruime parkeergelegenheid, de douche faciliteiten voor en ná de tocht en prachtige omgeving grenzend aan de Veluwezoom en de Posbank maakt Papendal de perfecte locatie om te starten en te finishen met deze toertocht” vertelt Jessie Sanders als medeorganisator van de RPS Toertocht.  “De renners weten nog niet precies welke route ze gaan rijden wat zorgt voor wat extra mysterie rondom de tocht”. Gelukkig laat ook Moeder Natuur zich vandaag van haar beste kant zien.

“Elk jaar is het voor ons als organisatoren een uitdaging om een gevarieerde route uit te stippelen, maar vooral om een goede start en finishlocatie te vinden” spreekt hoofdorganisator Cees van de Zande uit ervaring. “Immers fietsers zijn niet heel veeleisend, maar een goede kop koffie mét lekkere appeltaart én een goede douchegelegenheid is wel een must. Dat je ook nog kan overnachten is een bonus. Daarbij is de facilitaire dienst bijzonder behulpzaam geweest om alles tip top in orde te maken en loopt de communicatie prettig en soepel. Niets was te veel aan alles is gedacht. Echt een TOPsportcentrum waar je je als sporter heel snel thuis voelt.”

Topsportcentrum Papendal is daarom al snel gekozen voor het begin en einde van een fantastisch klantevenement. De geweldig mooie omgeving met uitzicht op de golfbaan is een gratis extraatje! Benieuwd naar deze dag? https://www.rps.nl/actueel/event/met-klanten-de-weg-omhoog

RPS advies- en ingenieursbureau bv
www.rps.nl

RPS is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau voor omgevings- en veiligheidsvraagstukken met eigen laboratoria. We werken voor overheden, bedrijven en inspecties aan een betere leef-, woon- en werkomgeving. Dat doen we vanuit de werkvelden: Laboratoria, Gebieden, Gebouwen en Infrastructuur. Met vierhonderd professionals vanuit de vestigingen Breda, Delft, Leerdam, Amsterdam en Zwolle.

TeamNLhuis4_5 robkemps
Uitgelicht

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

5 dagen geleden

65031801_BSR_AGENCY (1) min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in maart

5 dagen geleden

2024 04 02 Princess Margriet of the Netherlands
Uitgelicht

Prinses Margriet bezoekt paralympische sporters TeamNL op Papendal

1 week geleden

Bijbehorende tags

MTB Toertocht