Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Professionaliteit en verbinden; dat is Papendal.

19/03/2018
Aan het woord; Wendy de Jongh van HET SUCCES

‘Het vinden van een geschikte locatie voor een zakelijk evenement is wat mij betreft de basis voor het succes van de bijeenkomst. Daar besteden we veel tijd en aandacht aan. Tijd en aandacht is ook wat we dan verwachten bij de gekozen locatie.’ Wendy de Jongh is evenementenmaker bij HET SUCCES en kreeg die aandacht bij Papendal.

Papendal is een verademing om mee te werken. Vanaf het eerste contact werd duidelijk dat we konden vertrouwen op onze afspraken, professionaliteit en flexibiliteit. Voor een grote landelijke sportorganisatie zochten we een locatie die naadloos bij hen aansloot. No-nonsense, sportief en professioneel. Geen wonder dat we bij Papendal uitkwamen.

Je kunt als evenementenmaker van alles in je hoofd hebben, maar als een locatie niet in staat is om de vertaling te maken dan kom je niet ver met elkaar. Het tegenovergestelde hebben we ervaren in de samenwerking met Papendal. Voor ons is het allerbelangrijkste dat we de boodschap van de klant kunnen vertalen in een totaalconcept voor een bijeenkomst. Papendal had voor deze opdracht alle ingrediënten in huis. Daarnaast was er voor ons ruimte om eigen leveranciers mee te brengen. Dat is voor ons zo waardevol, omdat we veel met dezelfde partijen samenwerken. Met hen kunnen we lezen en schrijven en dat scheelt uiteindelijk veel tijd in de organisatie. Heel fijn dus dat we in de samenwerking met Papendal deze mensen gewoon mee konden nemen.

Olympic day

Vanuit een groter plan hebben we samen met Papendal de vertaling gemaakt naar de details. En hoewel het natuurlijk fijn is om alles vooraf te plannen, verlang ik bij een locatie ook grote mate van flexibiliteit. Dat blijft altijd een uitdaging. Dat vraagt om eerlijke communicatie. Daar houden wij van en verwachten we ook van de locatie. Het was dus heel fijn om te ervaren dat we dat bij Papendal meteen vonden.

HET SUCCES is een full service company op het gebied van business support & zakelijke evenementen. Specialist op het gebied van organiseren in de breedste zin van het woord. Bij HET SUCCES geloven we dat iedereen de vrijheid moet hebben om zijn (zakelijke) leven in te richten zoals je dat zelf wil. Wij dragen daaraan bij door zaken goed te organiseren en mensen met elkaar in verbinding te brengen. Dat verbinden doen we voor onze klanten graag door het organiseren van high-impact (zakelijke) evenementen.

TeamNLhuis4_5 robkemps
Uitgelicht

Rob Kemps host TeamNL Huis in Parijs

2 weken geleden

65031801_BSR_AGENCY (1) min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in maart

2 weken geleden

2024 04 02 Princess Margriet of the Netherlands
Uitgelicht

Prinses Margriet bezoekt paralympische sporters TeamNL op Papendal

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Meeting Event Congres