Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal Wall of Fame onthuld

28/06/2016
Papendal Wall of Fame onthuld

Op maandag 27 juni is tijdens Best of Papendal de Papendal Wall of Fame onthuld door BMX’er Niek Kimmann. Best of Papendal is het jaarlijkse evenement voor alle betrokkenen van CTO Papendal. 

Vanaf 17.00u verzamelden ruim 200 topsporters, coaches en samenwerkingspartners van Sportcentrum Papendal zich in de Sydneyzaal van Hotel Papendal. Om half 6 opende John van Vliet het programma van Best of Papendal. Tijdens diverse interviewrondes in kleedkamersetting kwam de aanwezigen interessante feitjes te weten over de talenten en de topsporters die naar de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro gaan. Wist je bijvoorbeeld dat BMX Wereldkampioen Ruby Huisman regelmatig iets vergeet? Dat handboogschutter Sjef van den Berg zijn Xbox meeneemt naar de Spelen in Rio? En dat het Deense spel Partners erg geliefd is bij de handbaldames?

De interviewrondes werden afgewisseld met bijzondere breaks. Zo gaf moderne danser Mauricio Kleis Kievits van de ArtEZ Dansacademie vooropleiding een optreden en werd er een Capoeira show verzorgd.

Het hoogtepunt van de avond was de onthulling van de Papendal Wall of Fame die gerealiseerd is in de Arnhemhal. BMX’er Niek Kimmann had de eer om met een druk op de knop de Wall of Fame zichtbaar te maken voor het publiek. Op de Wall of Fame krijgen de Papendallers met een Olympische of Paralympische medaille en de wereldkampioenen een plekje.

Natuurlijk hopen we dat we na de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro weer een groot aantal topsporters op kunnen nemen op de Papendal Wall of Fame! Papendal wenst alle Rio-gangers alvast heel veel succes!

Papendal Wall of Fame
Papendal Wall of Fame
Finale Olympische Spirit – Winnaars
Uitgelicht

Leerlingen in prijzen met technologische innovaties voor de Olympische en Paralympische Spelen

1 week geleden

66710055_BSR_AGENCY min
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in mei

1 week geleden

vrouwelijke sporter header
Uitgelicht

Menstruatie nog steeds taboe in (top)sport

2 weken geleden

Bijbehorende tags

Topsport