Boek nu!
pijtje

Kom overnachten tussen de sporters!

Papendal logo diapositief

Papendal ontvangt de classificatie ‘excellent meeting place’

22/07/2021

Vandaag mocht YOIN excellent meeting places het team van Papendal feliciteren met het behalen van de certificering tot “excellent meeting place”.

YOIN excellent meeting places, voorheen Vergaderhamers, is het kwaliteitslabel voor hotel- en eventlocaties met een focus op zakelijke ontvangsten. YOIN excellent meeting places heeft niet alleen de naam vernieuwd maar ook de audit aangepast naar de hedendaagse behoeften en kwaliteitsaspecten waaraan een goede locatie moet voldoen volgens regel- en wetgeving maar vooral ook volgens de standaard van opdrachtgevers.

Papendal onderging eerder deze maand een uitgebreide audit, waarbij de faciliteiten zoals techniek, klimaat en routing beoordeeld zijn, maar ook  aspecten zoals opleiding, kennis en ontwikkeling van de medewerkers meegewogen worden. Hendrika Siekmans van Papendal:

“Wij zijn ontzettend trots dat wij, in deze bijzondere tijd, deze fantastische blijk van waardering hebben gekregen vanuit YOIN excellent meeting places. Wij zien deze classificatie als een topprestatie van ons hele team en zijn er dan ook op gefocust om deze classificatie in ere te houden. Ons streven is om ervoor te zorgen dat al onze gasten een fijn en succesvol verblijf bij ons ervaren en zij met plezier terugkomen.”

blog 3
Uitgelicht

Wat is een symposium?

2 weken geleden

handbal
Uitgelicht

Papendal sportprestaties in april

4 weken geleden

paralympische talentdag testen en meten
Uitgelicht

Paralympische Talentdag op Papendal

1 maand geleden

Bijbehorende tags

Award Meeting